Jana Nagyová: Podvod na Arabelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jana Nagyová: Podvod na Arabelu!

Janu Nagyovou připravila Prima o velký zážitek.
Janu Nagyovou připravila Prima o velký zážitek. (PETR NOVOTNÝ / Aha)

Herečka Jana Nagyová (54), slavná princezna Arabela, je zklamaná. Přijala účast ve VIP Prostřeno! a těsně před odjezdem z německého Düsseldorfu, kde žije, jí z televize Prima zavolali, že všechno padá. Nagyová se cítí podvedená. Objednala si hrad Křivoklát, studovala jeho historii, těšila se do Prahy a jediný telefonát jí všechno zhatil. Navíc přišla i o peníze!

„Bylo mi to skutečně velmi líto,“ přiznala Blesku herečka. S kastelánem Křivoklátu se totiž domluvila, že bude vařit a hostit na hradě. A aby se mohla plně věnovat pracné staročeské kuchyni, zaplatila dovolenou i svému synovi Harrymu (25), který měl její hosty coby vyučený číšník a barman obsluhovat. „Pečlivě jsem také studovala historii Křivoklátu i jeho kuchyni,“ přiznala Arabela, která už měla takřka sbaleno a do Česka se těšila.


Dostane jen 20 tisíc

„Potom mi z televize ještě napsali email a já pochopila, že pořad úplně zrušili. Škoda,“ říká Nagyová, která tak přišla i o honorář. „Zachovali se ale docela slušně, napsali mi, že mi půlku honoráře pošlou,“ prozradila herečka, která měla za pořad dostat 40 tisíc korun.

A menu, které hodlala servírovat? Hamounovu houbovou polévku, Majestát Carolina ze dvou druhů mas a jako dezert Zlatou baštu. „Chtěla jsem, aby ty názvy připomínaly hrad,“ objasňuje.


Na hradě přespal syn

Plány ale Janě televize zhatila a jí nezbylo nic jiného, než zůstat doma. Syn Harry s přítelkyní Inge nakonec přijeli. Dokonce se vyspali a posnídali na Křivoklátě. „Dovolenou jsem jim zaplatila, tak proč by neodjeli,“ říká Jana.

Sama se do Čech zatím nechystá. Když padlo Prostřeno!, nemá důvod. „Mám tady v Německu dost práce. A pokud odsud vypadnu, tak na Slovensko, kde mám maminku po vážné operaci kyčle,“ sdělila Nagyová.



Přečtěte si
Jirka1313
11. 3. 2013 • 10:13

opravdu příšerný. Jen jednou se tam škrtily nějaké dvě příšerné čarodejnice. Jedna bývalá krasavice z Bratislavy a levá účetní z Košic. Jinak běs. Společný jmenovatel a povinné je to, že nikdo neumí vařit.

zadnice
11. 3. 2013 • 09:46

Jinak na Primě fungují "dobře" snad jen reklamy.

mandat
11. 3. 2013 • 07:53

Jak se zivi v Nemecku ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.