Tom Cruise: Děsí ho únos dcerky Suri (6)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tom Cruise: Děsí ho únos dcerky Suri (6)!

Jako klíště. Malá Suri se táty Toma držela, a ještě při tom stačila schovávat tvářičku před celým světem.
Jako klíště. Malá Suri se táty Toma držela, a ještě při tom stačila schovávat tvářičku před celým světem. (Profimedia.cz)

Být potomkem slavných herců není jednoduché. Dceru Toma Cruise (50) a Katie Holmes (34) Suri (6) pronásledují fotografové už od narození, je pravidelnou obětí módní policie a ve škole ji děti osočují z toho, že má protekci... To ale zdaleka není všechno – teď prý jí hrozí únos!

Je prominentní dcera skutečně v takovém nebezpečí? Nebo jen její rozvedení rodiče dočista zešíleli? Za »ochranu« Suri už prý zaplatili v přepočtu 235 milionů korun! Starostlivý táta jí obstaral bodyguardy, pořídil opancéřované auto a dokonce jí sehnal dvojnici! Ta prý má zmást případné únosce, aby neměli přehled o tom, kde se Suri zrovna pohybuje.


Fotografové ji zachytili tento týden v New Yorku. Falešná Suri nastoupila po škole do auta a nechala se odvézt do restaurace. Měla nejspíš odlákat pozornost, pravá Suri přijela chvíli po ní k zadnímu vchodu do podniku...

Cruise navíc důkladně prověřuje rodiče dětí, se kterými si Suri hraje. Dokud se neujistí, že mají čistý rejstřík a ty nejlepší úmysly, nesmí k nim jít jeho rozmazlená dceruška ani na návštěvu!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.