Simona Krainová: Opustila pětiměsíčního synka Bruna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Simona Krainová: Opustila pětiměsíčního synka Bruna!

Simona Krainová , modelka
Simona Krainová , modelka (agentura / Blesk)

Lahvičky, dudlíky, špinavé plenky a další dětské serepetičky hodit za hlavu a jen za doprovodu své životní lásky si užívat slunce a sněhobílých pláží pohádkového Mexika. Tak přesně tohle udělala modelka Simona Krainová (40), která odjela na desetidenní dovolenou do Tulumu. Je ale v pořádku nechat pětiměsíčního prcka doma samotného jen s chůvou?

„Jestli je dobrý vztah mezi tím děťátkem a chůvou, na kterou je zvyklé, tak to až tak dalece nevadí. Těch deset nebo čtrnáct dní není zase příliš dlouhá doba, protože dítě stejně prospí většinu času,“ vysvětlil Aha! dětský psycholog Jiří Novák. Simona navíc malého Bruna nechala v péči chůvy Magdy, na kterou je od svého narození zvyklý. Staršího Maxe zase svěřila do péče rodičů svého manžela Karla Vágnera (38).

Horší by bylo, kdyby Simona odjela na delší dobu, to už by se v budoucnosti nemuselo dobře projevit. „Nesmí to být ale déle, třeba měsíc na tak malé dítě už je hrozně dlouho,“ varuje dětský psycholog. V případě Krainové se však podobného chování určitě obávat nemusíme, je totiž vzornou maminkou a sama přiznala, že i desetidenní dovolená jí doslova rvala srdce z těla! „Snažím se nebýt bez nich víc než tři dny. Je mi těžko u srdce a vím, že mi budou šíleně chybět,“ řekla deníku Aha! Simona před svým odletem na vysněnou dovolenou, kterou dostala od svého manžela Karla darem k narozeninám.



Přečtěte si
civavalinda
9. 3. 2013 • 07:33

nevim kam se furt cpe na co hraje,fetka jedna ,spina chrapala s gde kym za caru perniku a i s albancema ted si hraje na honoraci.jako ja mam dite 9let a na dovoleny jsem bez ni nebyla nikde az do 8 le t a to na tyden a byla u babicky nikomu cizimu bych ji nedala to muze byt chuva jaka chce neverim jim jsou to pici.ale krainova se dloho nevidela v tv tak jako ze je tehotna jen aby se o ni psalo a deti radsi encha doma nez aby se s nima srala v horku a s kocarama v pisku atd.oni by ji moc otravovali a nevedela by co s nima co??debilka je to .ze ji eni lito deti tady nechat v zime a sama si filcky vyhriva na slunicku??opravdu ma v hlave nasrano

kateesingh
9. 3. 2013 • 00:40

Asi potrebovala slunicko a trosicku si oddechnou... A taky se chce aspon na tech 10 dni venovat na plno svemu manzelovi... A osobne si myslim ze to tem detem neublizi... kdyz na to ma, chuva se malemu miminku urcite venuje hezky.. a jinak ona je modelka a modelku zivi telo... vubec se ji nedivim ze chce vypadat stale dobre, protoze ona musi, kvuli praci a zakazkam... A o deti se jiste stara dobre!!! Kdybych mela chuvu ja a take finance take bych si odletela nekam do tropu za slunickem jen s mym manzelem Ta zima je na me uz dlouha... kdybych vedela ze o maleho bude skvele postarano, tak proc ne??

franckajagrova
8. 3. 2013 • 17:03

..Nemůžou kojit kvůli silikonům,nebo aby mohli rychle zhubnout, dát si plastiku..to jsou matky !

lillyli
8. 3. 2013 • 13:31

je ale vzorná matka, protože něco řekla ....no, lidi toho napovídají. Zrovna u ní mi není docela jasné, proč si děti pořizovala. Jediný důvod by mohl být...bulvár...těhotenství, porod, odjezd z porodnice, následné hubnutí, děti rostou...to je nepřeberně témat. No, zvolila si jako vysloužilá modelka nejhorší možnou cestu. Ale moc chytrá není, tak asi jedinou možnou.

avion
8. 3. 2013 • 12:44

Ať už táhne někam a hlavně by se měla starat o děti, které tak chtěla, h.sa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.