Bezohledná pirátka silnic Bohdalová: Jiřino, tohle tě bude stát řidičák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bezohledná pirátka silnic Bohdalová: Jiřino, tohle tě bude stát řidičák!

Jiřina, postrach silnice!
Jiřina, postrach silnice! (koláž Ahaonline.cz)

Herečka Jiřina Bohdalové se ani v 81 letech nebojí zasednout za volant. Kdo by čekal zkušenou a opatrnou řidičku, je ovšem na omylu. Jiřina na silnicích řádí tak, že už by dávno měla přijít o řidičák. Policie ale její přestupky neřeší.

Potkat Bohdalovou za volantem může být nečekaným adrenalinovým zážitkem. Nejenže svou bezohlednou jízdou komplikuje řízení účastníkům silničního provozu, ale navíc ohrožuje i chodce. Známá herečka jakoby snad ani neabsolvovala autoškolu – jezdí v protisměru, stojí na zákazu zastavení, ignoruje přechody pro chodce a nic jí neříká ani značka zákaz vjezdu.

Jiný řidič by už dávno zaplatil tisíce za pokuty a sbíral trestné boty. Na Bohdalovou jsou ale všichni krátcí, protože má vlivné známosti až na nejvyšších místech. Ne nadarmo se rozhodla podpořit nového prezidenta Miloše Zemana.



„Její jízda působí strašně zmateně. Když přejíždí z pruhu do pruhu, vůbec nepoužívá blinkly. Prostě přejede a jej jí jedno, jestli tím neohrozí ostatní řidiče,“ řekl magazínu Sedmička očitý svědek Bohdalové na silnici.

Samotná herečka je však přesvědčená o tom, že se nikdy žádného přestupku nedopustila. „Já, že porušuju předpisy? To se zeptejte policajtů! Ježíši maria! Tohle vás zajímá? Já jsem v životě neplatila pokutu! Co si to vůbec dovolujete?“ běsnila Bohdalová.



Teď se ale Jiřina bude muset ze svých přestupků zodpovídat. Týdeník Sedmička má důkazy o jejím řádění na silnici a předal je Policii ČR, která má povinnost se jimi zabývat. Bohdalová by měla na pokutách zaplatit až 27 500 korun a nasbírala by 13 trestných bodů, což by ji připravilo o řidičský průkaz. Vzhledem k vlivnému postavení Bohdalové je však pravděpodobné, že vše bude smeteno ze stolu.

1459572:gallery:true:true





Přečtěte si
tondapraha
14. 3. 2013 • 09:16

Jeto namyšlená arogantní bába.

soorry
9. 3. 2013 • 17:55

věku by měla sama zvážit svůj um za volantem. Takhle zaparkovat může jen ona, ta se prokope vším. Nemá náhodou na autě tabulku invalidy??? byla by schopná si ji sehnat- umělkyně.

dzery
9. 3. 2013 • 09:04

Vždyť tam byl sám.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.