Přehlídka nových milenců a milenek: Liška, Kaplicky, Maurerová a Nová vyvedli nové protějšky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přehlídka nových milenců a milenek: Liška, Kaplicky, Maurerová a Nová vyvedli nové protějšky

Michaela Maurerová a její kamarád Honza
Michaela Maurerová a její kamarád Honza (ROMAN SOUČEK / Aha)

První jarní sluníčko ukázalo své paprsky, stejně tak české hvězdy a hvězdičky své nové milence. Jakoby si řekli, že s novým ročním obdobím přišel ten správný čas na výměnu nejen šatníku, ale i životních partnerů.

Po dlouhé době tak není sama vdova po architektovi Janu Kaplickém (†71) Eliška (34), novou holku má ale také třeba rozvádějící se herec Pavel Liška (42).

Michaela Maurerová

Bez svého manžela, zato v doprovodu vysokého fešáka, dorazila na udílení Českých lvů Michaela Maurerová (33). A není se čemu divit. Po její provalené nevěře na konci minulého roku má doma se svým manželem Milanem Kožíškem (41) tichou domácnost a »rozvod« je jejím nejčastěji používaným slovem. Pihatá Maurerová ale tvrdí, že její doprovod není Milan Kožíšek její milenec, ale kamarád Honza.

Pavel Liška

Manželství herce a komika Pavla Lišky (42) je po dlouhých jedenácti letech na svém konci. A přestože Liška se svou éterickou ženou Kristýnou Liška Bokovou (31) už delší dobu nežije, svou novou partnerku představil až teď. Kupodivu to není blondýnka, herec tentokrát lovil v tmavších vodách.

Eliška Kaplicky

Dlouho se nemohla vzpamatovat z náhlé smrti svého manžela, architekta Jana Kaplického (†71), zvaného Johan. Před časem ale přiznala, že už se cítí na nový vztah připravená. A ejhle! Doprovod na večírek Lvů jí nedělala kamarádka, ale nový muž. Není jim nikdo jiný než filmový režisér Jakub Wagner (33).

Veronika Nová

Ani herečka Veronika Nová (26) už netruchlí z rozchodu s Michalem Kavalčíkem (37) známým jako Ruda z Ostravy. Zatímco Ruda z Ostravy tu pravou ne a ne najít, Veronika už do společnosti vyráží s novým milencem. Aby zachovala tradici, tak jako správná herečka randí s jedním z režisérů seriálu Vyprávěj Bulharem Biserem A. Arichtevem.



Přečtěte si
mirkazam
6. 4. 2016 • 11:56

Ta Kaplická je pěkně škaredá...

mandat
6. 3. 2013 • 19:59

Jaka je to hvezda ??????????? Uhnala stareho dedka, rozbila jeho manzelstvi a ted je hvezda ?????????????

ivkanatka
6. 3. 2013 • 15:29

" Pihatá Maurerová ale tvrdí, že její doprovod není Milan Kožíšek její milenec, ale kamarád Honza. " A už zase v Blesku chlastají !?!?!?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.