Vetchý se vrátil k manželce: Musela se ale obarvit na blond! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vetchý se vrátil k manželce: Musela se ale obarvit na blond!

Na předávání Českých lvů přišel Vetchý s manželkou Irenou. Ta byla v blond vlasech k nepoznání.
Na předávání Českých lvů přišel Vetchý s manželkou Irenou. Ta byla v blond vlasech k nepoznání. (ROMAN SOUČEK / Aha)

Známý ranař, který se s ničím nemaže, herec Ondřej Vetchý (50), má novou milenku! Takové byly první reakce pozvaných hostů na sobotním udílení fimových cen Český lev. Jaké ale bylo nakonec jejich překvapení, když se z půvabné »milenky« vyklubala Vetchého zákonitá manželka Irena, se kterou má dvě děti! Herec tak nejspíš svou údajnou milenku Lucii, která Ireně jakoby z oka vypadla, pustil k vodě!

Vetchý byl s blond Lucií spojován ještě loni červnu, kdy všímavý soused zvesela rozesílal anonymní dopisy o Ondřejově údajné nevěře. „Není to moje milenka, takže když mě někdo obviňuje z toho, že lžu, tak mně je to v podstatě jedno,“ řekl tehdy Aha! Vetchý. Později ale přiznal také to, že provalené »kamarádství« mu na nějakou dobu způsobilo v manželství problémy. Jeho žena ho chtěla dokonce doprovázet i do hospody, aby ho měla stále pod dozorem! Jak je ale vidět, všechno zlé je pro něco dobré.


„Snad mě jen může těšit, že po devatenácti letech našeho vztahu s Ondrou stále vypadám jako milenka, nikoli jako »chudák manželka«,“ napsala Irena, která změnila barvu vlasů na blond, na svém facebooku. Zdá se tedy, že stejně tak jako »nevěrnice« Aňa Geislerová (36), která se po ročním »odskočení« k milenci vrátila ke svému muži Zdeňkovi Janáčkovi (35), skončí i další herecké manželství happyendem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.