Krampol dostal ránu na solar: Je prý nudný, věčně ožralý a nespolehlivý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krampol dostal ránu na solar: Je prý nudný, věčně ožralý a nespolehlivý!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jako čertík z krabičky vyletí bavič Jirka Krampol (74), když se ho zeptáte na jeho poslední štaci v Brodě na Moravě. Majitelka kulturáku tam totiž o něm a Zdeňku Troškovi (59) rozhlásila, že přijeli namazaní, pozdě a že jejich pořad stál za starou belu. Krampol byl vzteky bez sebe…

Nasupený bavič prohlásil, že kdyby majitelka nebyla žena, tak by jí bez pardonu rozbil držku. Ano, takhle pěkně syrově a bez obalu se Krampol vyjádřil. Podle něj totiž celé bylo úplně jinak a jednání paní majitelky je zcela nepochopitelné.

Anketa

Baví vás pořad Nikdo není dokonalý?
Celkem 2479 hlasujících

„Vystoupení mělo být od sedmi, ale začínalo až v půl osmé. My jsme tam nicméně se Zdeňkem Troškou byli už ve čtvrt na sedm,“ řekl serveru Super.cz moderátor a jal se popírat i to, že by s režisérem přijeli ve stavu ,namol“. „Od té doby, co mám budíka (kardiostimulátor – pozn. redakce), se nemůžu s prominutím ožírat. Umřel bych!“ vysvětluje Krampol, jehož tvář při vzpomínce na nepovedenou štaci úplně zbrunátněla vztekem.

Podle Krampola se diváci navíc rozhodně nenudili, naopak! Když Troška vyprávěl příběh s Uršulou Klukovou, lidí se prý lámali smíchy v pase. Jiří vůbec nechápe, jak podle jeho slov takovou „prasárnu“ mohla majitelka podniku ze svých úst vůbec vypustit.

1459572:gallery:true:true

Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.