Aniston: Pitta si nech! Já se budu vdávat! Jennifer – Angelina 1:0! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Aniston: Pitta si nech! Já se budu vdávat! Jennifer – Angelina 1:0!

Jennifer Aniston a Justin Theroux
Jennifer Aniston a Justin Theroux (EPA, Reuters)

Největší hollywoodská dívčí válka je u konce. A vítězkou se stává Jennifer Aniston (44)! Odvěká rivalka Angelina Jolie (37) jí sice před osmi lety přebrala fešáka Brada Pitta (49), slavná blondýna ale vrací úder... Zatímco celý svět napjatě sleduje, kdy se rodiče šesti dětí konečně vezmou, Jennifer jde rovnou na věc. Za Justina Therouxe (41) se vdá už v březnu!

Nejnovější spekulace naznačují, že Brad s Angelinou plánují svatbu na konec května. Slavnost má být okázalá – francouzský zámeček Miraval se už teď proměnil v jedno velké mraveniště. Hlavní floristka v sobě nedokázala udržet nadšení a prozradila první detaily. Obřad proběhne těsně před západem slunce, novomanžele budou na cestě k oltáři doprovázet poníci a okrasné keře na zahradě budou vystřihány do tvaru slonů. Proč zrovna slonů? Zeptejte se dětí slavného páru, prý to byl jejich nápad...


Bla, bla, bla... O svatbě Pitta a Jolie už se toho namluvilo... A nikdy z toho nic nebylo. Zato Jennifer to očividně myslí vážně! Sice neplánuje žádnou pompézní svatbu, svou věčnou sokyni ovšem přesto trumfne... Svému snoubenci Justinu Therouxovi řekne své ano už v březnu! Prstýnky prý už jsou ve výrobě a v současné době si Jennifer vybírá šaty!



Přečtěte si
mandat
2. 3. 2013 • 19:38

Pitt ji zahybal jeste nez se vzali a pokracuje v tom uspesne do dneska.

anezat
1. 3. 2013 • 19:47

moc držím palce, zaslouží si to. Zato když vidím na fotkách Brada s tolika dětmi a uměle vypadající "figurínou", je mi ho docela líto. Snad toho ale nelituje on, že se takto rozhodl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.