Show Farmář hledá ženu: Indián Honza se vrátil a hned dostal košem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Show Farmář hledá ženu: Indián Honza se vrátil a hned dostal košem!

Ani statná postava a jiskra v očích Janu nepobláznila.
Ani statná postava a jiskra v očích Janu nepobláznila. (Jindřich Starý / Blesk)

Farmář Honza Pokorný (48) zvaný Indián si nedá pokoj! Přihlásil se do další řady show, kde se chtěl do postele vetřít farmářce Janě (34). Jenže tentokrát narazil na tvrdý odpor. Farmářka jeho šarmu nepodlehla a nemilosrdně rozvedeného proutníka odkopla!

Třetí řada pořadu Farmář hledá ženu startuje už zítra a soutěžící mají za úkol z dopisů, které jim donesla moderátorka Laďka Něrgešová (37), vybrat toho pravého nebo tu pravou. Majitelku největší pštrosí farmy u nás se rozhodl sbalit »Indián« s pochybnou pověstí. Napsal jí srdcervoucí dopis a poslal jednu ze svých nejlepších fotek. Jenže Jana si řádky ani nepřečetla a jen mlčky kroutila hlavou. Nakonec s dopisem bouchla o stůl a rychle ho dala pryč. „Ježíšmarjá! To je farmář z minulé série. Taky vím, že se stihl během měsíce rozvést. Takovýhle člověk není ten, koho bych chtěla,“ odmítla Jana Indiána.

Tak dlouho si zaklínač koní zahrával se ženami, až na něho nyní došlo. Hledal lásku už v předešlé sérii a jedna z jeho soutěžících – Olí – dokonce spáchala sebevraždu. Pak vypekl Primu, když se tajně oženil s podnikatelkou Renatou Abtovou (45). Veselka proběhla v březnu a už o měsíc později se manželé rozváděli. Naposled bojoval o srdce farmářky v slovenské verzi soutěže. Pobláznil ji, ale nakonec utekl, takže z toho nic nebylo. A nyní už si se svou pověstí polívčičku určitě nepřihřeje, Jana ho totiž poznat rozhodně netouží. 

Tohle je desítka soutěžících, podívejte se do galerie:



Přečtěte si
maribo
30. 4. 2013 • 13:06

Na čem si ten nechutný blbec zakládá.Nikdo od něj nemůže očekávat, že se nad sebou zamysli,protože je vysoce přízemní a ubohý, odporný a odpudivý....Jak vzhledem tak i povahou..!!!!!!!

henes
28. 3. 2013 • 08:38

Od pohledu nepříjemnej,umaštěný vlasy,ten musí páchnout už jen od pohledu...

koukol1234
2. 3. 2013 • 12:15

Asi si z toho ten cikánskej blbeček udělal vejdělek - má hokky zadarmo, když už jsou tak blbý a dají mu...

henes
1. 3. 2013 • 09:25

Upocenej,potetovanej ,prostě blb...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.