Petr Rychlý (47) zesmutněl a přestal mluvit! Víme, co se mu stalo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Rychlý (47) zesmutněl a přestal mluvit! Víme, co se mu stalo...

Petr Rychlý poznal, co je to strach o život.  Od infarktu hodně zvážněl.
Petr Rychlý poznal, co je to strach o život. Od infarktu hodně zvážněl. (Foto Aha! – Mária Rušinová, TV Nova)

Petr Rychlý (47), který loni v říjnu prodělal infarkt, se podle kolegů hodně změnil. Oblíbený komik jako by zmizel. „Je uzavřenější, už nevtipkuje, jak měl ve zvyku,“ prozradil jeden z kolegů. „Je to někdo úplně jiný. Blízkost smrti ho změnila,“ dodal herec.

Kolegové z Ordinace v růžové zahradě svého Mázla při natáčení pomalu ani nepoznávají. V přestávkách mezi jednotlivými záběry sedí sám stranou, nezapojuje se do hovoru, je zamyšlený. Před infarktem ho bylo všude plno.

„Petra přešel humor. Je daleko vážnější, je vidět, že se od té doby stále trochu pozoruje a hlídá,“ prozradila jedna z hereček.  Není divu. I když se Rychlý snažil před časem svůj zdravotní kolaps bagatelizovat, přirozený strach o život se ozval. Dřív neuměl odpočívat, jel naplno a na své zdraví vůbec nemyslel. Výstraha přišla pro několikanásobného otce ještě včas.
Před pěti měsíci – 21. října – bojoval Rychlý o život. Udělalo se mu zle. Naštěstí s ním byla doma manželka. Neváhala a rychle ho dopravila do nemocnice. Zachránila mu tím život.

Herec měl ucpanou cévku, lékaři mu hned udělali angioplastiku. To se do zúžené tepny, kterou přestává proudit krev, zavede balonek, který ji roztáhne. K infarktu Rychlého dohnal podle všeho stres a přemíra práce. Konečně si to bere k srdci. Vždyť chybělo málo a nebyl mezi námi.

Infrarkt dovede vystrašit
Profesor Jan Pirk z IKEMu ví o infarktech a lidech, kteří je přežijí, své: „Často se stává, že pacienti přehodnotí životní priority, když na ně sáhne zubatá. Zatímco ženy většinou hned vědí, jakou cenu má život, muži to zjistí až po prvním infarktu.“



Přečtěte si
jity
27. 2. 2013 • 09:46

Já myslela, že má smysl pro humor, když s tím čírem na hlavě doprovázel knížete. On to zatím myslel vážně.

hillaarkaa
27. 2. 2013 • 09:00

Když infarkt,tak jedině v pokročilém věku a u mééérdáání

tenerife
26. 2. 2013 • 19:16

Moje řeč

snufina
26. 2. 2013 • 13:17

že s čírem dělal kašpara Šlafenhajzlovi a bylo to prd platné....Komediant opravdu v pravém slova smysli, ne-li hajzl...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.