Budeš platit, Primo! Vyhozený Pomeje vysílá armádu právníků, chce statisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Budeš platit, Primo! Vyhozený Pomeje vysílá armádu právníků, chce statisíce!

Pomeje bude VIP zprávy podávat poněkud agresivnějším stylem než Gottová s Něrgešovou.
Pomeje bude VIP zprávy podávat poněkud agresivnějším stylem než Gottová s Něrgešovou. (TV Prima)

Moderátor Jiří Pomeje (48) je expertem na dramatické a bouřlivé rozchody. Ať už s partnerkami nebo zaměstnavateli. Poté, co ho Prima minulý týden nemilosrdně odpálila ze svých VIP zpráv, se ale chce Jiří bránit a do boje povolává právníky. Ve hře je údajně až 300 000 korun.

Po vyhazovu z Primy Pomeje tvrdil, že přišel o 120 tisíc a výpověď mu přišla zvláštní i z toho důvodu, že prý dostal nedávno přidáno. Z televize teď chce peníze dostat, s čímž mu má pomoci tým právníků v čele s podnikatelem Pavlem Páskem. Podle informací Blesku jde o odstupné, na které měl mít moderátor nárok, jenže…

Prima se nechce k ničemu vyjadřovat. Její mluvčí Václav Mazánek nicméně prozradil, že Jiří Pomeje byl externista a vše tedy záleží na smlouvě, kterou měl s televizí podepsanou. „Je to interní informace, která je mezi Primou a moderátory či herci,“ řekl ještě mluvčí. A do řeči náhle není ani Pomejemu, který se nejspíš obává, že by tažení svých právníků mohl neuváženým výrokem zničit. „Já teď peníze neřeším, to je věc právníků, ti se o všechno postarají,“ prohlásil nicméně Jiří v jasném poselství pro zástupce televize.

A o kolik peněz vlastně jde? Ani jedna strana se k tomu zatím nechce vyjadřovat. Mělo by jít nicméně o tři až pět platů, tedy o 180 až 3000 tisíc korun.



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.