Šok pro diváky: VIP Prostřeno končí - celebrity už dovařily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šok pro diváky: VIP Prostřeno končí - celebrity už dovařily!

VIP Prostřeno končí!
VIP Prostřeno končí! (FTV Prima)

A je to tady! Kulinářský pořad VIP Prostřeno přestal lákat diváky a Prima jej nečekaně stahuje z vysílání. Tento týden se celebrity v kuchyni objeví naposledy.

VIP verze oblíbené kulinářské show Prostřeno vznikla na Primě loni v létě jako reakce na reality show Farma, kterou vysílala Nova. První díly se u diváků setkaly s velkým ohlasem a televize tak ve vysílání pokračovala i v září. Známých osobností však v Česku není tolik, aby táhly k obrazovce věčně.



Sledovanost VIP Prostřeno postupně klesala a proti Ordinaci v růžové na Nově neměl pořad šanci. Ani časový posun ve vysílání jej nezachránil, a proto z programové nabídky zmizí. „Tento týden je poslední, další díly natočené nejsou,“ řekla Ahaonline.cz Lucie Melecká z PR oddělení Primy.

Místo VIP Prostřena se diváci v úterý dočkají reprízovaného Zdeňka Pohlreicha a jeho Ano, šéfe!, ve čtvrtek se na obrazovku vrátí Jiřina Bohdalová a Zrcadlo tvého života. Prostřeno nadále zůstává ve své klasické podobě, která je k vidění každý všední podvečer.

1459572:gallery:true:true

Anketa

Bude vám VIP Prostřeno v televizi chybět?
Celkem 1729 hlasujících





Autor:  cam

Přečtěte si
hillaarkaa
4. 3. 2013 • 12:18

ty blbko,ty bys chtěla,aby ti Zdéna klohnil aj v Mukačevu,že

setug
27. 2. 2013 • 14:28

pořad. Viděla jsem 2 díly a na víc už jsem neměla."Umělci" vařili hlavně pro sebe za prachy, pro lidi to k jídlu moc nebylo.

jenka
27. 2. 2013 • 04:53

bylo ukázkou hlouposti účinkujících. Řechtali se jak pivovarští koně, až jim nebylo rozumět. V některých chvílích to vyznívalo, že se vysmívají jen a jen z diváků. Obhroublé narážky přece jsou spíše trapné, než směšné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.