Helena Vondráčková a Martin Michal: 10 let od svatby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Helena Vondráčková a Martin Michal: 10 let od svatby!

Vondráčková si brala Michala 22. února 2003 na hradě Karlštejně. V následujících letech to neměli vůbec jednoduché. Řada lidí, především Helenin bratr Jiří a jeho rodina, se od zpěvačky kvůli sňatku s Martinem odvrátila.
Vondráčková si brala Michala 22. února 2003 na hradě Karlštejně. V následujících letech to neměli vůbec jednoduché. Řada lidí, především Helenin bratr Jiří a jeho rodina, se od zpěvačky kvůli sňatku s Martinem odvrátila. (lbp)

Tihle dva to od začátku svého vztahu a následně po svatbě neměli jednoduché. Řada lidí jim dávala pár let… Někteří dokonce dělali hodně pro to, aby se dvojice odloučila. Jenže - nepovedlo se! Helena Vondráčková (65) a Martin Michal (52) včera oslavili už desáté výročí svatby. A deník Aha! byl exkluzivně u toho. Na jednom z dárků se totiž podílel.


Stojí pevně při sobě už deset let, co si řekli »ano« na hradě Karlštejně. Martin celé roky svoji princeznu Helenu ochraňuje jak může. Co teď své ženě k výročí svatby pořídil? „Koupil jsem jí briliantový přívěšek na krk s řetízkem z bílého zlata. Cenu vám ale prozrazovat nebudu, to se nehodí,“ prozradil Aha! Martin, který v rámci výročí pozval Helenu na romantickou večeři na pražskou Kampu.


Pokud jde o dárek, který dala zpěvačka svému muži, nutno říci, že byla velmi originální. Domluvila se totiž s Aha!, který jí poskytl dvě fotografie z loňských Vánoc. „Jsme na nich s Martinem a vnoučkem Denisem, když jste nás fotili na Malé Svaté Hoře u Mníšku pod Brdy. Nechala jsem mu ty snímky zvětšit a zarámovat. Měl velkou radost,“ neskrývala nadšení Helena.

Ta měla v posledních týdnech o svého manželka velký strach. Podstoupil totiž operaci dýchacích cest a stále se po ní dává dohromady. „Odstraňovali důvody jeho neustálého kašle a plicních problémů, ale už je mu lépe. Určitě mu prospěje dovolené na Floridě, na kterou se v dubnu chystáme,“ doplnila Vondráčková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.