Březinová po smrti manžela rozkopala celý barák! Víme proč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Březinová po smrti manžela rozkopala celý barák! Víme proč

Zesnulý manžel Marcely Zdeněk Švarc (†57).
Zesnulý manžel Marcely Zdeněk Švarc (†57). (Foto TV Prima, ara)

Zpěvačka Marcela Březinová (52) má ze svého statku v Suchodole u Kutné Hory staveniště. Pustila se totiž do velké rekonstrukce, kterou plánovala ještě v době, kdy žil její manžel Zdeněk Švarc (†57). Vzpomínky na smutnou událost ji přiměly k rychlejšímu rozhodnutí. V domě,  který jí všechno připomínal, už nemohla žít. Chce ho od základu překopat.

Březinová se chtěla do oprav na domě vrhnout už v létě 2011. Měla prý zajištěné i dělníky. Jenže přesně v té době ji zasáhlo velké neštěstí. Její manžel, režisér Zdeněk Švarc (†57), spáchal sebevraždu. Rekonstrukce šla stranou a zpěvačka se do ní pustila teprve před krátkým časem. Proto své hosty ve VIP Prostřeno! pozvala do bytu kamarádky. „Bydlím na venkově, kde mám sice větší prostory, jenže teď tam probíhají různé přestavby. Vůbec bych si tam nedovolila někoho pozvat,“ vysvětlila Březinová s tím, že nyní bydlí se svými dětmi i hospodářskými zvířaty na hromadě cihel.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
jity
23. 2. 2013 • 09:40

ve VIP vaření byla náhodou docela fajn. Dobře uvařila, zkrátka snažili se tam všichni a byla to dobrá parta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.