David Kraus: Konečně má náhradu za Vignerovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

David Kraus: Konečně má náhradu za Vignerovou!

David Kraus přiznal novou známost!
David Kraus přiznal novou známost! (: Dalibor PUCHTA)

Hudebník David Kraus ( 32) se konečně vzpamatoval z rozchodu s modelkou Anetou Vignerovou (25) a randí dál!

Vignerová Krause odkopla kvůli fotbalistovi Tomáši Ujfalušimu (35) a zpěvák měl ještě dlouho poté deprese. Na svojí narozeninové oslavě však přiznal novou známost. „Dostal jsem teď nejkrásnější dárek, mám novou přítelkyni, vyšlo to téměř přesně na narozeniny. Opravdu nejhezčí dárek, jaký jsem kdy dostal. Přítelkyni jsem si našel úplně mimo branži,“ řekl spokojeně na iDnes.cz

Narozeniny slavil zpěvák s maminkou Janou Krausovou. Oba se narodili ve znamení Vodnáře a mají proto i podobný temperament.  „My máme problém s těmi praktickými věcmi. Dokud mi prostě nevypnou elektřinu, tak to neřeším. Pro mě je daleko důležitější, jaký je ten den počasí, než co musím zařídit,“ popisuje typické »vodnářské« vlastnosti  Kraus.

Jeho matka mu však oponuje.“ To já zas ne, už jsem rozumnější. Naučil mě to život, ale pravdou, že si coby vzdušné znamení taky občas lítám. Vodnář ale má jednu dobrou vlastnost, že se rád přizpůsobuje. Mám proto ráda, když se můžu naladit na notu mně blízkých lidí, to souznění je pak fajn,“ říká Jana Krausová.

Facebook:gallery:false:false:false



Přečtěte si
josifekzkotviny
22. 2. 2013 • 10:34

už si nemusí leštit...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.