Tajemná Marie Rottrová: Vychovala nemanželského syna?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemná Marie Rottrová: Vychovala nemanželského syna?!

Marie Rottrová se synem Vítkem a jeho rodinou.
Marie Rottrová se synem Vítkem a jeho rodinou. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačka Marie Rottrová (71) si s sebou nese jedno velké tajemství. Její manžel Vlastimil Kučaj zřejmě nebyl biologickým otcem jejího mladšího syna Vítka.

Rodinné zákulisí Rottrové je více než podivné. Před synem údajně vše tajila až do chvíle, než její manžel umíral. Podivným rodinným vazbám nasvědčuje i to, že si Vítek dodatečně změnil příjmení z Kučaje na Rottra…

„Vítek není synem jejího prvního manžela, muzikanta Vlastimila Kučaje, i když si to všichni mysleli, protože se narodil během jejich manželství. Rottrová totiž manžela podváděla a Vítka počala s někým jiným,“ tvrdí magazínu Sedmička zdroj obeznámený s rodinnými vztahy známé zpěvačky.



Podle něj žil syn Rottrové dlouho ve lži a pravdu mu Marie sdělila až v 90. letech, kdy Kučaj umíral na rakovinu. Tehdy už byli rozvedení, ale zpěvačku nejspíš tížilo svědomí, proto se o něj na sklonku života postarala. O tom, že byla vždy tajemná, si jsou vědomi i zpěváci z jejího okolí.

Samotná Marie Rottrová však odmítá, že by si Vítka pořídila s někým jiným, než s manželem. „Je to naprostý nesmysl. Já se o tom nechci vůbec s nikým bavit. Lidi prostě spekulujou,“ rozohnila se zpěvačka, která v roce 2011 ukončila kariéru.





Autor:  cam

Přečtěte si
Sigi
9. 3. 2021 • 13:23

Sigi
9. 3. 2021 • 13:22

a co ty Ivo, ty sis nikdy nevrzl bokem? Dal bys krk, že Tvá žena také ne !?

Sigi
9. 3. 2021 • 13:20

Maruška, nejkrásnější Československá zpěvačka, byla jedna z našich nejlepších zpěaček! Líbí se mi starosti čtenářů, kteří si myslí, že v jejich rodině je naprosto vše v pořádku. Co na tom, že některého syn je nápadně podobný sousedovi z vedlejšího domu!

Uživatel_1226215
10. 11. 2013 • 19:06

Bydlela pod námi a chovala se naprosto normálně,(kromě toho, že si párkrát sňupla) nepovyšovala se, dokonce myla i společnou chodbu, někdy i zazmatkovala, tak 2x za sebou, ale která VIPka by to sama myla? Měla krásnou fenu Dogu, často jsme chodívali společně venčit psy. Měla občas výkyvy, kdy odjela do studia a sporák nechala zapnutý, ale hasiči to jistili, naštěstí jsme byli doma

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.