Nemohoucí Ondříček: Stěhuje se za synem Davidem a Marthou Issovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nemohoucí Ondříček: Stěhuje se za synem Davidem a Marthou Issovou!

Miroslav Ondříček se svým synem Davidem.
Miroslav Ondříček se svým synem Davidem. (Dalibor Puchta / Aha)

Režisér David Ondříček (43) se chystá ve svém životě udělat vážný krok. A není to žádost o ruku své partnerky Marthy Issové (31), se kterou má osmiměsíční Františku. Režisér si prý k sobě stěhuje svého starého tatínka, oscarového kameramana Miroslava Ondříčka (78).

Davidu Ondříčkovi se loni v červnu obrátil život na ruby, když se mu narodila dcera. Nyní ho tím, že bude bydlet blízko svého otce, čekají další změny. „David se mi svěřil, že uvažuje nad tím, sestěhovat do pražských Holešovic svého tátu. Nejdříve i s Marthou říkali, že půjdou bydlet oni do baráku, ale pak se jejich plány evidentně změnily,“ prozradil Aha! blízký přítel Ondříčka.

Důvod je podle něj jednoduchý. „Pan Ondříček se těžko pohybuje, v domě mají schody. David si myslí, že by byt v Holešovicích byl pro něho lepší,“ dodal přítel. Ještě se prý režisér úplně nerozhodl, jak jejich soužití bude vypadat. „Neříkal, že budou v jednom bytě. Nejspíš vedle sebe koupí další byt. Budou tedy sousedé,“ vysvětlil zdroj. Pro Miroslava Ondříčka bude blízkost syna velkou výhodou. Poté, co podstoupil před třemi lety v pražské nemocnici v Motole akutní operaci kvůli výduti aorty, není na tom zdravotně nejlíp a chodí o holi.




Přečtěte si
johanka
21. 2. 2013 • 09:38

No a tak bude mít konečně Martha Issová šanci přemluvit dědka ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.