Daniela Šinkorová maskovala snubní prstýnek: Tajná svatba?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Daniela Šinkorová maskovala snubní prstýnek: Tajná svatba?!

Daniela Šinkorová
Daniela Šinkorová (VIP Prostřeno)

Herečka Daniela Šinkorová (40) řekla »ano« po sedmi letech randění svému movitému příteli Ladislavu Polákovi (47). Přestože to ona sama přímo nepotvrdila, všechno tomu nasvědčuje. A to nejen její vyhýbavá odpověď ohledně svatby, ale hlavně zásnubní a snubní prstýnek!

Šinkorová, kterou proslavila role Gity v Ordinaci v růžové zahradě, o svém soukromí zásadně nemluví a přísně si ho střeží. Ve VIP Prostřeno! se však neuhlídala a nechtěně prozradila jednu zásadní novinku ze svého života. „Tady dnes budeme vařit – tenisové centrum mého manžela. Sem se chodí shazovat kila,“ touhle větou nejen uvítala hosty pořadu, ale i práskla, že má manžela.

Přímo na otázku, jestli se vdala, však už odpovědět nechtěla. Proč tedy nazvala svého dlouholetého Ladislava Poláka svým mužem? „Já mu tak říkám, takže to nebyl přeřek,“ prozradila Aha! Šinkorová. Ve vyjádřeních však byla opatrná a nechtěla ani rozebírat, jestli prstýnky, co svítí na její ruce, jsou zásnubní a snubní. „Hmm, k tomu řeknu jen to, že jsem ho dostala od partnera,“ přiznala Aha! herečka.


Daniela se chovala tajemně už od začátku vztahu s tenisovým trenérem Václava Klause. Začali se spolu setkávat v roce 2006, kdy byl Polák ještě ženatý. Vždy popírala, že jsou milenci a nechtěla, aby je někdo spolu zvěčnil. Několikrát proto podnikatel dokonce zaútočil na fotografy. Otevřeně o něm promluvila teprve před dvěma lety. „Jsem šťastně zamilovaná, slavíme pětiletku. Je to krásné,“ zněla její první slova a už tehdy se spekulovalo, že se zasnoubili.




Přečtěte si
illis
24. 2. 2013 • 11:40

No jaké zprávy, nic podstatného .

illis
24. 2. 2013 • 11:40

No právě, Daniela si také nejspíše myslí, kdoví jak není mladá. Děti nemá, tak co, život jde dál .

seba
21. 2. 2013 • 08:35

Mluv laskave za sebe. Porad lepsi zprava o Sinkorove, nez ty tvoje priblble komentare.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.