Fero Fenič: Plivou po mně kvůli Havlovi! Prý to byl ku*evník a alkoholik | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Fero Fenič: Plivou po mně kvůli Havlovi! Prý to byl ku*evník a alkoholik

Fero Fenič to schytal za Havla
Fero Fenič to schytal za Havla (koláž Ahaonline.cz)

Když se režisér Fero Fenič (61) pustil do posmrtné oslavy exprezidenta Václava Havla (†75), netušil, že si na něm nespokojení občané začnou vybíjet svou zlost.

Za přejmenování ruzyňského letiště po Havlovi, které Fenič inicioval, se stal nenáviděnou osobou. Po smrti Havla totiž vyšly najevo jeho milostná dobrodružství a z miláčka národa se stala nenáviděná osoba. A když už je bývalý prezident na onom světě, lidé si kopnou alespoň do Feniče.



Nepříjemný zážitek se mu stal ve květinářství, kde k němu přišel cizí muž a plivnul na něj. „To máte za toho ku*evníka a alkoholika Havla,“ tlumočil Fenič slova plná nenávisti na Frekvenci 1.

Ani tato šokující zkušenost jej ale nepřiměla ke zlým myšlenkám: „Já vlastně lidem pomáhám. On ten den konečně svou ženu pohladil, děti políbil. On se strašně uspokojil, viděl jsem to na jeho kroku, jak se nesl.“

1459572:gallery:true:true





Přečtěte si
kinki
22. 2. 2013 • 08:56

rentierskej, Fenic nie je Slovak, je vychodniar,presnejsie Rusin t.j. rusinskej narodnosti. Keby si zil na Sk vedel by si´o "vojne" medzi "vychodm" a "zapadom". Vychodniarov nema nik rad.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.