Kuklová vyděšená k smrti: Musela za medvědem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kuklová vyděšená k smrti: Musela za medvědem!

Kuklová tvrdí, že je po rozchodu s milionářem Romanem Holomkem (54) sama, a proto by se raději na motorce držela nějakého chlapa než chlupaté šelmy.
Kuklová tvrdí, že je po rozchodu s milionářem Romanem Holomkem (54) sama, a proto by se raději na motorce držela nějakého chlapa než chlupaté šelmy. (FTV Prima)

To nečekala ani ve snu! Herečka Michaela Kuklová (44) překonala v pořadu o vaření sebe samu a hlavně svůj strach. Hostitel Jiří Berousek (31) ji totiž »dokopal« k tomu, aby se na motorce svezla s chlupatou šelmou.

„Ne! Ne! Tak to teda ne!“ křičela Kuklová, když se ve VIP Prostřeno! dozvěděla, že bude spolujezdkyní třistakilové Máši. Úplně strnula a hlavou se jí honily ty nejděsivější myšlenky. „On si ze mě dělá srandu!“ prosila Berouska, kterému medvědice patří, o slitování.

Nakonec přece jen nasedla a šelmě se zabořila rukama do kožichu. „Přemýšlela jsem o tom, jestli udrží rovnováhu. Ale člověk cítí, jak ona vyrovnává,“ řekla Kuklová, která se sice smála, ale chybělo málo a rozbrečela se. Daniela Šinkorová a Marcela Březinová ji povzbuzovaly a tleskaly jako o život. Když Kuklová po dvou kolečkách slezla z motorky, hned Máše podávala pamlsek. Zřejmě aby si to medvědice nerozmyslela a nesežrala ji.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.