U Ochotské to zase skřípe: Rosol jí vyznal lásku, ona ho zatloukla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

U Ochotské to zase skřípe: Rosol jí vyznal lásku, ona ho zatloukla!

Míša Ochotská
Míša Ochotská (Foto Aha! – Jan Tůma, Mária Rušinová)

Vztah Michaely Ochotské (28) a Michala Exnera (34) určitě neskončil tak klidně, jak se snaží moderátorka všechny přesvědčit. Nepomáhá jí v tom ani její nový objev Lukáš Rosol (27). Ten se na rozdíl od moderátorky k novému románku hrdě hlásí.

„Láska s Míšou Ochotskou,“ hlásil zhruba hodinu na svých facebookových stránkách Rosol. To ale neměl dělat a musel status odstranit. Míša s tím však prý nemá nic společného. „Tohle není otázka na mě, nebudu to komentovat,“ řekla Aha! moderátorka. Rozhodně se jí ale tento status moc nehodí. Rosol tím totiž vyvrací tvrzení Ochotské, že spolu nic nemají, nebo dokonce že se vůbec neznají.

To dokázala moderátorka TV Nova nalhávat Exnerovi několik měsíců, dokud se nepodařilo je společně vyfotit. „V ten moment už musela s pravdou ven a přiznat se. Michal jí hned dal kopačky,“ říká zdroj blízký oběma bývalým partnerům. Ochotská se snaží před národem působit jako ublížená. Tvrdí, že za krach jejího vztahu mohla Exnerova žárlivost. Aby ne, když mu skoro čtvrt roku nasazovala parohy s Rosolem a on na to přišel. Pohledná blondýnka se sice v televizi při rozhovoru o rozchodu rozplakala, ale těžko jí uvěřit upřímnost. Dokonce mluví o možném návratu k Exnerovi, ale ten má jasno. Dvakrát to stejné řeky nevstoupí.



Přečtěte si
illis
19. 2. 2013 • 21:26

horší by bylo, kdyby ho utloukla . Ale i to zatloukání mne nepřekvapilo .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.