Rozvod Šípa a Holanové se změnil ve válku: Boj o barák za miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvod Šípa a Holanové se změnil ve válku: Boj o barák za miliony!

Karel Šíp válčí s Marcelou Holanovou
Karel Šíp válčí s Marcelou Holanovou (Koláž Ahaonline.cz)

Ani dvanáct let po rozvodu nemají Karel Šíp (67) a Marcela Holanová (61) vyřešeny majetkové poměry. Manželé se stále dohadují o dům s parcelou a luxusní byt, dohromady za miliony korun.

Tahanice kolem peněz provázely celý vleklý rozvod. Dalším předmětem sporu se teď stal rodinný domek a zahrada nedaleko Horního Podluží na Děčínsku. Nemovitost je totiž stále napsána na oba manžele a ani jeden z nich se jí nehodlá vzdát. „Pořád to s Karlem řešíme, bude soud,“ přiznává Holanová.

Luxusní byt na Praze 3 zůstal Šípovi, který zde má napsanou i živnost, zatímco Holanová se přestěhovala do polorozpadlého domu v Modřanech. Spor o výživné 220 tisíc na syna Karla už zpěvačka vyhrála, ale to jí zdaleka nestačí. Ráda by dostala i značnou sumu z ceny domu nedaleko Děčína. Toho se ale Šíp nechce vzdát a tak bude zřejmě muset svou bývalou manželku vyplatit.


Zpěvačka, která je prý stále finančně závislá na svém bývalém manželovi, mu totiž nehodlá majetek nechat bez boje. Potom, co ji Šíp opustil kvůli mladší přítelkyni, produkční Ivaně Havránkové (38), se snaží začít nový život. Po svém boku už má nového přítele, trenéra Bohumila Pikharta.
Šíp se k celé situaci nehodlá vyjadřovat. „Nezlobte se, ale nechci k tomu raději nic říkat,“ vysvětluje populární moderátor pořadu Všechnopárty.




Přečtěte si
lillyli
21. 2. 2013 • 14:39

Se vším souhlasím...ale na druhou stranu..nesměli jsme cestovat nebo jen ti vyvolení. V tv běželi dva programy..oba hrozné...vzpomínám třeba na Azimut nebo Nedělní chvilku poezie. Za šéfovou jsem měla blbku...komunistku, kterou nikdo nenaučil psát. Stály se fronty na všechno...od toaletního papíru, přes mandarinky, maso, lednice, tv až po oblečení. Museli jsme do prvomájových průvodů...u nás na škole neplatila ani omluvenka od lékaře. V obchodech byly jen základní potraviny a někdy ani ty ne. Museli jste si velmi dávat pozor na pusu...hrozil vyhazov ze školy, zaměstnání. Umělá ledvina byla jen jedna ve fakultní nemocnici a primáři na oddělení rozhodovali, koho na ni pošlou a koho nechají umřít (ano, opravdu). Stejně tak to bylo s drahými cytostatiky. No, idyla to tedy nebyla. Ale někomu se teď žije hůř...to chápu. Nám se, díkybohu, žije líp...děti se nám dostali na prestižní školy...jen na základě svých znalostí a inteligence...ani jsme nemuseli vstupovat do strany A lékařskou péči mají teď taky lepší. Tehdy se astma vůbec nijak neléčilo. V rodině máme i cukrovku..o glukometrech si mohli lidi nechat jen zdát.

hillaarkaa
20. 2. 2013 • 11:21

"Čau lásko,ty jediná nejsladší...nashledanou"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.