Míša Nosková: Z manžela si udělala chůvu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Míša Nosková: Z manžela si udělala chůvu!

Míša Nosková s dcerou Eliškou
Míša Nosková s dcerou Eliškou (Alexandr Malachovský / Aha)

Zpěvačka Míša Nosková si to umí zařídit. Přestože jsou její dceři Elišce teprve dva roky, Míša už obráží večírky. Rodinné povinnosti za ni totiž ochotně zastává její manžel Honza Horsák.

Míša v poslední době zdokonalovala svou postavu a sexy křivkami se teď chlubí na každém kroku. Ráda tak vyrazí na party a o Elišku se stará její partner, jemuž ovšem pomalu dochází trpělivost. Míša totiž tráví více času se svou kamarádkou Martou Ondráčkovou, než s ním.  

„Skoro mi připadá, že spolu něco mají. Já ji vidím jednou za týden, ale Marta ji má čtyřikrát za týden,“ postěžoval si Honza.

Jeho manželka teď má napilno, protože 28. února chystá koncert v pražské Hybernii. Na ten láká i billboard, jehož křest málem skončil katastrofou. Míša se totiž s Madalenou Joao a Braňo Polákem rozhodla zapózovat na kapotě auta, a když skočila dolů, na ledovém povrchu se ji podvrkla noha. Stačilo ale pár obkladů a Míša je v pořádku.

1459572:gallery:true:true

Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.