Ewo Farna, už si neklekej! Smejkal dojel na tvou trapnou estrádu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ewo Farna, už si neklekej! Smejkal dojel na tvou trapnou estrádu!

Ewa poklekla před Jardu a požádala ho o duet.
Ewa poklekla před Jardu a požádala ho o duet. (Koláž Ahaonline.cz, foto TV Nova)

Včerejší páté finále nové éry SuperStar přineslo šokující verdikt diváků. Jeden z největších favoritů a miláček poroty Jaroslav Smejkal získal po kole plném legendárních hitů nejméně hlasů od televizních diváků a skončil v soutěži. Na sociálních sítích se teď množí názory, že Jardu poslala domů vlastně porotkyně Ewa Farna.

Jardovi nepomohl ani jeho bravurní zpěv skladby Every Breath You Take od The Police, ani pochvala porotkyně Ewy Farne, která si před Jardu klekla přímo na pódiu a požádala ho o duet. Naopak, tím gestem mu podle jeho fanoušků ublížila. „Všichni si mysleli, že když si před něj Ewa klekne, že má svoje hlasy jistý a nikdo už mu je neposílal,“ myslí si jedna z fanynek a další se přidává: „Ono to vypadala, že má díky Ewě nějakou protekci a tak vypadnout nemůže. Ona ho vlastně odstřelila,“ zní další z názorů, které v sobě možná něco mají.

Po estrádním vystoupení Ewy Farne totiž asi opravdu nikdo nezpochybňoval nezranitelnost Smejkala a jeho další cestu soutěží. A tak se nikdo s posíláním esemesek nepřetrhl. Jenže poté, co moderátor Roman Juraško sdělil výsledek hlasování, halou se ozývaly šokované výkřiky. Když si zkoprnělí diváci uvědomili, že oblíbený Jaro opravdu končí, celý sál se postavil na nohy a Jardovi věnoval potlest ve stoje. Netrvalo dlouho a šokující informaci neunesly ani moderátorka pořadu Zorka Kepková a porotkyně Ewa Farna. Obě je přemohl pláč natolik, že chvíli nebyly schopné vrátit se do svých rolí. Zděšení zavládlo i mezi samotnými finalisty, v jejichž partě byl Jarda největším bavičem a pařmenem, který nechyběl u žádné kulišárny.



Autor:  ph

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.