Hanychová a Prachař: Tajná svatba! Kryšpína hlídal Dopita! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hanychová a Prachař: Tajná svatba! Kryšpína hlídal Dopita!

Agáta Hanychová chtěla svatbu s Jakubem Prachařem utajit
Agáta Hanychová chtěla svatbu s Jakubem Prachařem utajit (Blesk - Zbyněk Pecák, Marek Patek, Zbyněk Schnapka)

Modelka Agáta Hanychová (27) je plná překvapení. Otec jejího syna Kryšpína, Mirek Dopita (29) se svatby nedočkal, ale moderátora Jakuba Prachaře (29) po pár měsících přitáhla před oltář.

Pro svatbu si Hanychová a Prachař vybrali Mariánské Lázně, kde si před šesti lety veselku uspořádal i Jiří Paroubek. Slavný pár ovšem dělal až do poslední chvíle velké tajnosti a Agáta dokonce ještě dnes popřela, že by se měla vdávat.

„Brali se večer v hotelu Esplanade v Mariánských Lázních, Prachař předtím nakupoval ve městě květiny. V hotelu měli nachystaný salonek,“ řekl nám však zdroj přímo z lázeňského města. „Vdávala se, já mám u sebe do pondělí našeho Kryšpína,“ potvrdil Aha! bývalý partner Hanychové Dopita.


Vztah s Jakubem Prachařem si modelka užívá podstatně více, než ten předchozí. Nedávno dokonce prohlásila, že až teď poznala, jaké to je být zamilovaná. S Jakubem nedávno prožila romantickou dovolenou na Maledivách, kde fungoval jako náhradní táta Kryšpína.
Pro svatbu si ovšem Hanychová nezvolila zrovna nejlepší okamžik. Její mámu Veroniku Žilkovou trápí bolesti, které si způsobila natržením svalu.



Přečtěte si
danuska555
22. 4. 2013 • 01:38

  Hanychova, na sebe hodne upozornuje! Kdyby stala za to, tak si k ni bulvar cestu najde sam! Ale jak je videt, musi ona za bulvarem...Je trapna! Jakuba lituji, neni to pro nej dobra -parketa..

catherin4
22. 4. 2013 • 00:34

Hanychova robi velmi rychle rozhodnutia, decko si poridila na skusku po par dnoch vztahu. Rychlo sa s Dopitom aj rozisla. Teraz sa vydavala zas len po kratkom vztahu a rozvod prebehne takisto za kratko. Decko odhodila jak je u nej typicke, ina matka by si ho vzala na svadbu. Ja neviem co to ta Zilkova vychovala, vobec sa to na nu nepodoba, ta mala kopec deti, vlastne aj adoptovane a vzdy mala k nim vztah

solochov
21. 4. 2013 • 17:09

 My všichni doma věřili, že se jí Jakub nabaží, dostane rozum a včas vezme roha. DOpadlo to jinak, přiženil se do bláznivé "italské" rodiny, větší šmudlu si najít fakt nemoh. Agáta se vystrojila za princeznu, zato Jakub vypadá jen jako kolemjdoucí a za tou princeznou sedí tři lidé, takže princeznovská svatba se nekonala, dost trapný kontrast. I tak jim přeju štěstí, ať jim vydrží co nejdéle. Hlavně aby hned nepřišlo další dítě, které by si Agáta pořídila opět na zkoušku ... Rodičů Jakuba je mi líto, zato Žilková může mluvit o štěstí, že dostala do rodiny slušného kluka z dobré rodiny.

herecka
21. 4. 2013 • 16:47

 Není třeba vulgarit, ale jinak s tímto názorem naprostou souhlasím. Paní Batulková jako každá jiná máma asi měla představu o solidnější slušné snaše, ne takové ojetině. Na svatbě to novomanželům slušelo, jen šaty měla Agáta zvolit jiné, ne tolik slavnostní pro tak jednoduchý miniaturní obřad, působí to komicky. A že to tajila? Ne, nešlo o skromnost, ale o exkluzivitu bulváru, za kterou dostane tučný peníz. Tahle neudělá zadarmo vůbec nic.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.