Režisér Juraj Jakubisko nemá rád vyholené dívky! Tak jim do klína nechal nalepit vousy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Režisér Juraj Jakubisko nemá rád vyholené dívky! Tak jim do klína nechal nalepit vousy

Juraj Jakubisko kvůli trendu vyholování řeší zajímavé problémy.
Juraj Jakubisko kvůli trendu vyholování řeší zajímavé problémy. (Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Ne každému se líbí nynější trend úplného vyholování přirození. Třeba režisér Juraj Jakubisko (74) z toho není vždy nadšený. Kupříkladu si postěžoval, že mu na natáčení stále přicházejí dívky, které nemají v rozkroku jediný chloupek. Jenže u filmů, které jsou situovány do minulosti, je to pořádný problém. Tehdy nikdo žiletky k úpravě ochlupení na intimních místech přece nepoužíval.

Tohle zajímavé téma Jakubisko nakousl při výstavě vlastních obrazů, mezi které patří také akty. Připustil, že zatímco dříve byl problém s obsazením hereček do nahých scén, dnes musí řešit úplně jiný problém, a to, že jsou herečky všechny v intimních místech vyholené. Nakonec ale přišel na vtipný fígl, jak to vyřešit.

„Zavolám do agentury a tam se mě ještě zeptají, jaká děvčata chci. No jaká? Aby nebyla opálená, řekl jsem jim,“ vyprávěl režisér portálu Korzár. Při pohledu na obnažená těla dívek se pak ale zarazil a chvíli prý přemýšlel, co mu na nich vlastně nesedí. „Pak jsem zjistil, že jsou všude vyholené. Kdo to kdy viděl? Tak povídám maskérům, že tam mají staré bradky a vousy, tak ať jim tam něco nalepí,“ dodal se smíchem režisér.



Autor:  ph

Přečtěte si
caracula
20. 4. 2013 • 11:45

 Wizard of oz - "witch";

axana
19. 4. 2013 • 12:11

 Měli mu transplantovat aspoň kus mozku, ne srdce. Nějak nám utichly zvěsti o zadlužení Jakubiska a té jeho obscéní fifleny s bobrem.... Že by exekuce byly jen pro důchodce, ženy na mateřské atd.? Jakubisko, odval na Ural nebo Sibiř!!! Senilňák jako prase!!!

jity
19. 4. 2013 • 10:31

Mohl by pan režisér ty bobry nalepovat sám. Třeba by se i trefil na správné místo.

majojo
19. 4. 2013 • 10:29

 To už je chdák tak zmassakrovanej tou svojí Deanou, že musí blejt takovýhle blafy? Jo, bával to PAN režisér.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.