Tereza Kostková nemá nárok na odpočinek: Musí živit rodinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tereza Kostková nemá nárok na odpočinek: Musí živit rodinu!

Tereza Kostková
Tereza Kostková (TV Prima )

Když vedla Tereza Kostková (36) svého syna Toníka do první třídy, dušovala se, že si dává od práce oddych a bude se víc věnovat rodině. To však ještě netušila, že její manžel Petr Kracík (54) přijde o místo. Jak se ale zdá, vysoké pracovní nasazení herečce vyhovuje.

“Moderuju, hraju, točím Cesty domů, ale s mírou. Dokonce se mi teď podařilo přečíst knihu,” pochlubila se Kostková, která účinkuje v seriálu Cesty domů, v Divadle Pod Palmovkou a ve Viola a nedávno se objevila v zábavné soutěži Máme rádi Česko.

“Mně by chybělo, kdybych neměla do čeho píchnout, jsem člověk, který musí pořád něco dělat. Pracovat ručně, hlavou, číst, učit se. Musím vykonávat, přijímat a vydávat,” tvrdí Kostková.


Nabízí se otázka, zda po odchodu manžela Patra Kracíka z Divadla Pod Palmovkou, kde byl ředitelem, nemusí Kostková najednou živit rodinu. Jak se ale zdá, energická herečka má prostě ráda shon.
“I když toho mám hodně, zvládnu to. Možná to vypadá, že jsem hodně vytížena, ale pořád nejsem na jednatřiceti dnech v měsíci a nehraju dvacet hodin denně,” dodává Kostková.

Přečtěte si
ivoadler
17. 4. 2013 • 19:51

že to umění není zase až taková dřina, jak se nám někteří umělci snaží namlouvat. Proto tam taky strkají svoje dětičky seč jim síly stačí. Kdyby zařezávali v nějaké jednotvárné práci, od které by nemohli odejít, hned by poznali, zač je toho loket.

bernadette
17. 4. 2013 • 14:01

a zvolnit. Lidi jí mají už dost, je překostkováno. Za pár let bude o práci prosit. Navíc žádná dobrá herečka rozhodně není, je jen hezká a to je málo. Takových se každý rok objeví.......

alexa-lexa
17. 4. 2013 • 06:56

oprava: běžte...

alexa-lexa
17. 4. 2013 • 06:56

Tj bšžte už někam do řiti s tou Kostkovou!!! Proč ji všude cpete??? Tak maká no a co miliony lidí pracujou a nekecaji o tom do bulváru jako tahle nána!! Všude se cpe,aby byla vidět ato co předvedla v pořadu Máme rádi česko,o tom se raději nezmiňuju,byla trapná až na půdu!!! Kdyby neměla slavné rodiče neštěkl by po ní pes!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.