Nečekané přiznání Ivany Chýlkové: Ano, někdy smrdím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nečekané přiznání Ivany Chýlkové: Ano, někdy smrdím!

Herečka Ivana Chýlková na líčení
Herečka Ivana Chýlková na líčení  (Foto: Guerlain)

Nikdo není dokonalý! A Herečka Ivana Chýlková (49) se to nebojí přiznat. Pokud se zrovna nechystá na velkou společenskou akci, tak úpravě zevnějšku moc nedá.

„Když někam chci jít, tak abych večer vypadala dobře, nebo abych měla ten pocit, že to vypadá dobře, celý den jsem nenalíčená, mastná, smradlavá. Pak pěkně vejdu do koupelny a vyjdu jako bohyně,“ vysvětluje svoji strategii herečka na stránkách iDnes.cz

Chýlková chodí bez make-upu zcela běžně. Častokrát na něj totiž nemá vůbec čas. Na oblečení si ale dává záležet víc, protože v teplácích ji rozhodně nepotkáte. Zato střapatá a nenalíčená chodí prý mezi lidi úplně běžně.

Ale i přes všechny tyto nedostatky se snaží jít herečka do sebe. Nedávno začala navštěvovat posilovnu a nebrání se ani návštěvám kosmetičky. „Poslední rok jsem začala pravidelně navštěvovat kosmetický salon. A dobře jsem se rozhodla, jsem maximálně spokojená,“ uzavírá Chýlková.



Autor:  mpa

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.