Martina Dvořáková (29) se chlubí: Mám zadek jako osmnáctka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Martina Dvořáková (29) se chlubí: Mám zadek jako osmnáctka!

Dvořáková má dokonalý zadeček nejen kvůli liposukci, ale i jízdě na koni.
Dvořáková má dokonalý zadeček nejen kvůli liposukci, ale i jízdě na koni. (Pavel Machan - Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Tolik krásy pohromadě se jen tak nevidí! Modelky Martina Dvořáková (29) a Nikola Zvěřinová (26) si nechaly po dlouhé zimě rozmazlovat svá těla. Jedna předvedla dokonalý zadeček a druhá přírodní čtyřky!

Spíše, než jako na masáži, to ale vypadalo, že jsou modelky v erotickém salónu. Pravé dusno ale začalo, když si Dvořáková sundala tričko. A to nebylo všechno! Pak se totiž předvedla i zezadu a nechala si na svůj dokonalý zadek udělat bezbolestnou liposukci. „Dávám si i zábaly proti celulitidě a pak mám zadeček jako osmnáctiletá slečna,“ smála se modelka.

Zvěrinová se pro změnu nechala rozmazlovat obyčejnou i čokoládovou masáží. „Čokoládu miluju! Hned po proceduře si půjdu nakoupit zásobu na celý měsíc,“ prozradila Aha! Nikola, která však nemá na těle zbytečný kilogram tuku. Je tedy otázkou, zda-li vůbec čokoládu konzumuje...




Přečtěte si
henes
10. 4. 2013 • 15:39

  Mám zadek jako osmnáctka! ale dira smrdí jako šedesátka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.