Zemanové chtějí zbourat dům! Není divu, je to nebezpečná ruina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zemanové chtějí zbourat dům! Není divu, je to nebezpečná ruina

První žena nynějšího prezidenta se o svou nemovitost zjevně pár let nestarala.
První žena nynějšího prezidenta se o svou nemovitost zjevně pár let nestarala. (Aha! - Ladislav Křivan, koláž Ahaonline.cz)

A dost! První žena prezidenta Miloše Zemana Blanka (68) dostala kvůli své ruině v Miletíně na Jičínsku ultimátum. Buď ji prodá, nebo daruje. Jinak polorozpadlou stavbu, o kterou se nestará, zbourá obec!

 

Obyvatelé Miletína mají z domu Zemanové strach. „Je to nebezpečné, bojíme se, že to spadne a ještě se někomu něco stane,“ zdůvodnil nutnost vyhlášení ultimáta starosta Miroslav Nosek. O ruinách se psalo už loni na podzim a od té doby se toho prý moc nezměnilo.

Je s ní těžká řeč
I když přece… „Nedávno jsme kvůli tomu měli jednání a paní Zemanová se na něj dokonce dostavila osobně,“ pochlubil se starosta a hned si zase posteskl: „S ní je ale těžká řeč.“

Kvůli možnému ohrožení obyvatel obce se radnice rozhodla záležitost řešit. A na jednání dala Zemanové ultimátum. „Buď do dvou měsíců ty ruiny prodá, nebo je daruje obci, která se už s nimi vypořádá,“ nastínil plán ochrany obyvatel Nosek a pohrozil: „V případě, že by se ani po dvou měsících nic nestalo, přijde na řadu demolice. Stavební úřad vyčká ještě šest měsíců. Náklady budeme ale po paní Zemanové vymáhat.“


Nechce slevit
Zemanová se zchátralý dům snaží už zhruba rok prodat. Zda se jí to povede, není jisté. Loni za ruiny chtěla čtvrt milionu korun a vůbec nebyla ochotná slevit. A dnes prý situace není jiná. „Připadá mi, že ona vůbec neví, kolik co stojí. Doporučoval jsem jí, ať to někomu dá a ještě k tomu něco přidá, ale na to ona nechce slyšet,“ zlobí se Nosek.

Tichá účetní
První žena současného prezidenta Miloše Zemana, která se živila jako účetní, s médii nekomunikuje. Co proto udělá, je ve hvězdách. Po letité nečinnosti ale zřejmě zasáhne radnice.


 


Přečtěte si
hillaarkaa
15. 4. 2013 • 09:08

Radši o Tolju s chemikem,to vydá na scifi  

majojo
9. 4. 2013 • 17:47

 Jestli to prodá (termín je šibeniční a určitě je v záloze nějaký sanovec pana starosty, kterýv to obětavě koupí), tak bude Zeman necita. Jestli Zeman zasáhne, bulvár bude hulákat, že je to za peníze daňových poplatníků, vidíte, kam ten stát kočíruje, škoda, že tu není kníže.... Jsou léta rozvedení a když se chce paní byvší Zemanová na někoho obracet, má přece syna, ne?

zuzilka
9. 4. 2013 • 08:57

 život,samozřejmě

zuzilka
9. 4. 2013 • 08:56

 Ale jen at ji ukáží.Přece,když se rozvedu a mám s tím dotyčným dítě,tak jej nevymažu ze života.Je to president,tak by jeho měl být čitelný,jednou byli manželé,a to se nedá nijak obkecat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.