Zemanova dcerka v sauně: Katko, co ti to kouká ze županu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zemanova dcerka v sauně: Katko, co ti to kouká ze županu?

Poodhalená první slečna ( uprostřed) v hotelovém pokoji.
Poodhalená první slečna ( uprostřed) v hotelovém pokoji. (Facebook.com)

Ta holka si umí užívat! Zatímco Miloš Zeman (68, SPOZ) s manželkou Ivanou (47) plnil státnické povinnosti na Bratislavském hradě, jejich dcerunka se v témže městě dobře bavila se svými českými kamarádkami v sauně. A ukázala víc, než chtěla.


Tak to alespoň vypadá z fotky, kterou ve čtvrtek večer zveřejnila první slečna na svém facebookovém profilu. Nazvala ji »Bratislavské paničky«, a je na ní se dvěma vrstevnicemi z Čech. Na snímku se ukazují v bílých župáncích s logem hotelu. A mladé Zemanové je vidět víc, než měla původně zřejmě v úmyslu. Do Bratislavy podle všeho přijela týden před svými rodiči.

Zemanova cesta na Slovensko byla jeho první zahraniční návštěvou. Setkal se při ní se svým slovenským protějškem Ivanem Gašparovičem (72) a dalšími významnými slovenskými politiky.

Devatenáctiletá studentka anglicko-českého gymnázia, která si teprve zvyká na roli prezidentské dcerky, jež vyžaduje občasné sebezapření, umí přitahovat pozornost. Například ještě před inauguraci ji z módní párty, kterou moderovala moderovala, odvážela spolu s kamarády vládní limuzína a dveře jim otevíral státní bodyguard.

Kačenka sice tvrdí, že se na drobné omezení svobody připravovala. „Se ztrátou soukromí jsem počítala už na začátku kampaně,“ řekla dříve pro Českou televizi. Někdy na to ale zjevně zapomíná.




Přečtěte si
2alsata
7. 4. 2013 • 21:12

jsem neviděl, ani když jsem si vzal brýle. Někdo v redakci má moc velkou fantazii. Ubohé.

gugga
7. 4. 2013 • 10:54

Co ji kouka ze zupanu? NIC JI NEKOUKA! Autor clanku a fotograf jsou takovi zoufalci, ze vytvori clanek z niceho.

janouch62
6. 4. 2013 • 21:14

PS:Proč je to v kolonce Trapasy?Hodilo by se to k Dívce s vtipem,ne?

janouch62
6. 4. 2013 • 21:09

..na mladé hezké děvče,než na prostatického,, Chráběte von Padací oko,,s promočeným rozkrokem. Kde má toho svého syna co měl tak před 15.lety s tou posluhovačkou?Proč ho média neukážou?Není náhodou na Leontýně /odkladiště nepovedených dětí politiků s průměrem hlavy nad 40.cm/

va45
6. 4. 2013 • 17:12

Je to mladá holka a má co ukozaovat.Horší je,když se nám zblázní přestárlý herečky a zpěvačky a vyslíkají se do naha.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.