Šokující svědectví milenek Tigera Woodse: Žije dva životy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šokující svědectví milenek Tigera Woodse: Žije dva životy!

Tiger Woods
Tiger Woods (Foto Reuters, ara)

Impérium golfové legendy Tigera Woodse (37) dostane čas od času tvrdý direkt. Desítky bývalých milenek teď znovu odhalily tajemství jeho dvojího života.

Opět vyhrává turnaje a světu ukazuje šťastné fotografie se svou novou přítelkyní, lyžařskou hvězdou Lindsey Vonnovou. Jenže za slupkou dokonalého amerického snu se skrývá zvrhlá realita. „Vždycky mi tvrdil, že jsem jediná, se kterou má sex. Jako všem dalším a všechny jsme věděly, že lže,“ vypráví vnadná Joslyn Jamesová. „Říká všem to stejné, i Lindsey. Ale on se nemění, to mi věřte,“ dodává pornoherečka, která s Woodsem strávila stovky nocí.
„Měl nás desítky. Pořád hledal nové sexuální partnerky. Funguje jako stroj,“ tvrdí Mindy, kterou s ním v autě při orálním sexu načapali kdysi i novináři.

A další dámy se přidávají. Všechny se v mnoha věcech shodují – s Tigerem se prokazatelně stýkali, milovali ho a taky vědí, jaký je mimo televizní kamery. O jeho současnosti mají jasno – nezměnil se a dál žije dva naprosto rozdílné životy.




Autor:  bej

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.