Trapas na Tháliích: Trofej skončila ve střepech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Trapas na Tháliích: Trofej skončila ve střepech!

Gabriela Míčová si Thálii moc dlouho neužila
Gabriela Míčová si Thálii moc dlouho neužila (Image CZ)

Herecká sláva je nestálá. V jednu chvíli se herci hřejí na výsluní zájmu a druhý den po nich třeba neštěkne pes. Své o tom ví i Gabriela Míčová, která si Thálii užila jen několik minut.

Že přísloví o lehkém nabytí a pozbytí platí beze zbytku, si v sobotu večer ověřila Gabriela Míčová, kterou Herecká asociace odměnila Thálií v oboru činohra za její výkon ve hře Odpad, město, smrt. Za tuto roli už, díky stejnojmenné filmové adaptaci, Gabriela získala také Českého lva.

Z Thálie se ale příliš dlouho neradovala, ještě během přímého přenosu jí totiž skleněná soška upadla na zem a rozbila se. Nicméně to naštěstí nic nemění na tom, že Gabriela má opravdu velmi úspěšný rok a může být na sebe právem hrdá. A navíc, střepy prý přinášejí štěstí…



Překvapení z ocenění neskrýval Richard Krajčo, který za svůj výkon ve hře Deštivé dny, získal Thálii v kategorii činohra. Vítězství to pro něj muselo být o to sladší, že porazil Ivana Trojana nominovaného ve stejné kategorii. „Je to opravdu velká čest, vážně jsem tohle nečekal, já myslel, že to Ivan letos vybere všechno,“ narážel na Trojanův nedávný zisk Českého lva a Ceny filmové kritiky Richard Krajčo.



Autor:  cam

Přečtěte si
ivoadler
27. 3. 2013 • 17:11

z toho Trojana snad poserreme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.