Rytířský řád pro Jiráskovou (†81): Byl to podvod?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rytířský řád pro Jiráskovou (†81): Byl to podvod?!

Lucie Bílá převzala za Jiřinu Jiráskovou rytířský řád.
Lucie Bílá převzala za Jiřinu Jiráskovou rytířský řád. (Facebook Lucie Bílé/foto Fronk)

Ocenění nebo podvod? Zpěvačka Lucie Bílá (46) neopustila Jiřinu Jiráskovou (†81) ani po smrti. Jako její důvěrnice a přítelkyně za zesnulou herečku převzala rytířský řád. Na tajném obřadu se však objevil člověk, o kterém mnozí pochybují, že je templář!

Slavnost Řádu Skotských Templářů probíhala na zámku Liblice. Zpěvačce dělal doprovod její přítel Petr Makovička (35). „Nesmírně si vážím toho, že mě rytíři požádali, abych za Jiřinku vyznamenání převzala. S úctou ho odnesu do Vinohradského divadla, kde Jiřinka dlouhá léta hrála a působila i jako ředitelka,“ řekla dojatá slavice.


Obřad byl o to významnější, že údajně šlo o první ocenění u nás po 200 letech. Přítomný na obřadě byl i Petr Michael Vojtíšek – kníže von Hahn, kterého mnozí označují za samozvaného templáře. Jiní zase tvrdí, že se jen rád zviditelňuje. Že by se Jiřina Jirásková stala posmrtně obětí podvodu?

1459572:gallery:true:true





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.