Osmiletý kluk je závislý na posilování! Lékaři jsou zděšení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Osmiletý kluk je závislý na posilování! Lékaři jsou zděšení!

Osmiletý Rumun trhá všechny rekordy. Snad mu netrhne v zádech.
Osmiletý Rumun trhá všechny rekordy. Snad mu netrhne v zádech. (Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Posiluje od dvou let, v pěti už se stal rekordmanem. Na jeho těle byste marně hledali jediný gram tuku. Teď je mu osm a díky tomu, že má místo dětského bříška „pekáč buchet“ se stal celebritou. Tatínek se dme pýchou, ale lékaři jeho nadšení nesdílejí, bojí se o chlapcovu páteř!

Giuliano Stroe z Rumunska se stal ve světě kulturistiky pojmem, a to je mu teprve osm let. Čerstvý školák začal ve dvou letech s gymnastikou, aby se následně pustil do posilování. Brzy se ocitl v Guinnesově knize rekordů, když po rukou ušel deset metrů s míčem mezi nohami. A v tvrdé dřině pokračoval dál, přidal další rekordy. Dnes na videích, které jeho tatínek týden co týden pouští do světa, sebevědomě křičí: „Jsem nejsilnější dítě světa!“ a zatíná svaly. Bez posilování už nedokáže žít.

Giuliano i jeho mladší bráška Claudiu denně tvrdě trénují v garáži, kde mají vlastní posilovnu. Osmiletý kluk tak dělá kliky, aniž by se jeho nohy dotýkaly země a další kousky, o kterých si většina z nás může nechat jen zdát. A svaly mu dál rostou. Lékaři ale nadšení nejsou. Tolik svalové hmoty a takové zatížení mladého organismu by podle nich nemusela zvládnout chlapcova páteř. Jejich tvrzení nahrává i fakt, že bývalé nejsilnější dítě světa – Ukrajinec Richard Sandrak – musel s posilováním přestat právě kvůli bolestem zad. Není divu, v šesti letech zvedal na tzv. bench press 50 kilogramů!

Podívejte se, jak Giuliano cvičí:

K posilování Giuliana i jeho bratra přivedl otec, který je sám náruživým kulturistou. Ten brzy pochopil, že na slávě syna se dá s trochou štěstí i vydělat. Neodmítá žádné pozvánky do světových show a když si najdete profil malého Rumuna na serveru Youtube, vyskočí na vás jako první hláška: Zde je prostor pro vaši reklamu. Tak jen doufejme, že záliba v potlesku nebude stát malého Rumuna zdraví.

Anketa

Může podle vás takto mladému organismu posilování uškodit?
Celkem 491 hlasujících




Přečtěte si
vladka.65
16. 3. 2013 • 10:27

máte pravdu,hroznej magor !

vykutalena.vdova
15. 3. 2013 • 12:42

Fotr by potřeboval chytit pod krkem...hnus fialovej...

lillyli
15. 3. 2013 • 08:25

z kluka bude trpaslík, protože svaly nedovolí kostem růst.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.