Hanka Kynychová: Praštila se cvičením, prodává knoflíky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hanka Kynychová: Praštila se cvičením, prodává knoflíky!

Hanka Kynychová na koncertu Míši Noskové.
Hanka Kynychová na koncertu Míši Noskové. (Jiří Jevický)

Minulý čtvrtek měla svůj narozeninový koncert zpěvačka Míša Nosková (30). A protože má srdce na pravém místě, výtěžek z koncertu věnovala Nadačnímu fondu Hanky Kynychové, se kterým už pátým rokem spolupracuje.

„Jsem moc ráda, že se Míša rozhodla věnovat výtěžek z koncertu mému nadačnímu fondu, který funguje už sedmým rokem. Představovala jsem si sice větší výtěžek, ale jsem vděčná za každý peníz, který mi pomáhá v činnosti, která mě baví a naplňuje, a sice práce s dětmi v dětských domovech.

Pro děti z Lipové byl dnešní den velkým zážitkem, byly totiž přítomné i zvukové zkoušce a všem přípravám. Jsem moc ráda, že se opět dostaly na prkna, co znamenají svět a mohly si užít ten pocit, který zažívám já každý večer v tělocvičně – pocit, když vám někdo zatleská,“ sdělila po koncertě nadšeně Hanka Kynychová.

A protože realizace dalšího ročníku projektu Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou je ohrožena, tak v rámci koncertu proběhla také akce „Kupte štěstí dětem“. Smyslem bylo zakoupit si knoflík pro štěstí, který dětem přinese finanční částku a oni se tak budou moc věnovat aktivitě, kterou je „hejbání“ s Hankou a jejím týmem a přináší jim pocity štěstí a radosti. U stánku se zalíbilo Zdeňkovi Podhůrskému a jeho přítelkyni, muži roku 2009 Martinu Zachovi, a nebo také bývalému ministrovi Stanislavu Grossovi, jehož dcera Natálka na koncertě vystupovala.






Autor:  pet

Přečtěte si
britva
5. 3. 2013 • 20:59

první fotce vypadá jak těhotná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.