Míša Maurerová: Manžela vyměnila za láhev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Míša Maurerová: Manžela vyměnila za láhev!

Český Lev 2012 - Maurerová
Český Lev 2012 - Maurerová (Ringier Axel Springer Roman Souček, Marek Pátek, Pavel Machan / Paparazzi)

Pihatá herečka Michaela Maurerová (33) má po své provalené nevěře život převrácený vzhůru nohama. Manželství s movitým podnikatelem Milanem Kožíškem (41) se sice snaží slepit jak může, ale sama si není jistá tím, jak to dopadne a jestli se svým čtyřletými dvojčátky Magdalenkou a Josífkem nakonec nezůstane sama.

Míša se svým mužem nedorazila ani na udílení cen Český lev. Společnost jí tam kromě kamaráda Honzy, se kterým protančila střevíce, dělala také láhev »rezavé vody«. Jak už to totiž na udílení filmových Lvů bývá, večer není jen o předávání sošek, ale také o bujarém večírku.

Co na tom, že je vegetariánský, hlavně že je co pít! Letos se ale naše celebrity vrhly nejen na víno. Největší tlačenice nastala u baru irské whiskey Jameson, která se stala během večírku velmi populárním artiklem. Maurerová by si ale měla dát pozor, alkohol už se jí stal osudným na konci minulého roku, kdy se kvůli jeho přílišné konzumaci přestala hlídat a provalila se tak její nevěra!



Přečtěte si
haha
5. 3. 2013 • 14:26

jestli jí to stálo za to.Nikdy nepochopím,když spolu žijí lidé tak dlouho a pak se vezmou,pořídí si děti ,co je vede zčít si zahybat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.