Povýšená máma Štiková: O našich nemovitostech ztrácím přehled, všichni jste socky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Povýšená máma Štiková: O našich nemovitostech ztrácím přehled, všichni jste socky!

Ornella s Monikou na nákupech
Ornella s Monikou na nákupech (Aha! – Daniel Černovský)

Máma Štiková (40) neustále zdůrazňuje svůj »vyšší« původ a pravděpodobně skutečně věří tomu, že patří do lepší společnosti. Dává to ale najevo dost nevybíravým způsobem…

Moničino sebevědomí prudce narostlo poté, co si zřídila facebookový profil, kde se k ní hlásí desítky obdivovatelek, které se ztotožňují s jejími přihlouplými názory a obdivují její příspěvky plné gramatických chyb.

Na druhou stranu však musí Monika čelit i útokům na její osobu. Když se do ní uživatelé nevezli kvůli tomu, že svou kariéru staví na chatrných základech, pořádně ji to rozzuřilo. V takových situací Monika ráda zmiňuje své bohatství, které z ní má dělat lepšího člověka.



„Nemovitostí má naše rodina tolik, že o tom ztrácím přehled. Ale nejsme blbí jako vy, socky, a proto je pronajímáme, aby se investice vrátila a peníze máme po několik generací. Ale vy, socky hnusný, nevíte, jak se jmenovala vaše prababička,“ napsala »baronka« Štiková na facebooku.

A když s ní někdo nesouhlasil, přilila další olej do ohně: „Jste odstrašující příklad pro tuto krásnou zem a jsem ráda, že takovou svoloč a spodinu jsem nikdy v našich kruzích nepotkala a nepotkám. Fuj mám pocit z vaší strašný špíny, jak se takoví lidí můžou vůbec narodit a kdo je vlastně vychoval?“



(Příspěvek mámy Štikové byl opraven, aby byl publikovatelný. V původním znění jej najdete v galerii, kde si můžete udělat obrázek o vzdělanosti ve vyšších kruzích. Čeština údajně není jejím rodným jazykem…)  

1459572:gallery:true:true





Přečtěte si
wellnes.top
16. 3. 2013 • 17:57

svatadala
14. 3. 2013 • 12:40

Ano, jsme všichni socky, ale to je lepší než být stará, bl-bá, arogantní krá-va. Jinak se kravičkám z říše zvířat omlouvám, ale ta stará štika jim nesahá po kotníčky.

zadnice
4. 3. 2013 • 15:50

Je to takový sexuelní typ. Kouká a vypadá jako pí.a!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.