Rychlovky za pár korun: Zapékaný celer s mletým masem podle Jany Remkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rychlovky za pár korun: Zapékaný celer s mletým masem podle Jany Remkové

Fotografie
Fotografie (internal)

No řekněte sami, nechutná snad každému čevapčiči, řízeček nebo karbanátky? Dnes vás naučíme to a další jídla, které nezruinují vaši peněženku a přitom vám zachutnají!

Zapékaný celer s mletým masem podle Jany Remkové

Potřebujete:

• 1 středně velký celer • citronovou šťávu z ½ citronu • 250g uvařené rýže • 50 g 30% eidamu • 200 g mletého masa (kuřecí nebo vepřové) • 1 vejce • 1 jarní cibulku • 150 ml vývaru • 2 rajčata • sůl • mletý pepř • olej

Postup:

Celer očistíme a nakrájíme na cca 5 mm plátky. Posolíme, pokapeme citronem a uložíme do pečící nádoby vytřené olejem. Uvařenou rýži promícháme s mletým masem, vajíčkem, nastrouhaným sýrem, na kolečka nakrájenou cibulkou. Osolíme, opepříme. Náplň naložíme na celer, poklademe plátky rajčat, zalijeme vývarem a pečeme zhruba 30 minut.

Facebook:gallery:false:false:false

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.