Surový otec Radomír D.: Po synovi mrštil autem a zlomil mu ruku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Surový otec Radomír D.: Po synovi mrštil autem a zlomil mu ruku!

Za pokus vraždy, ublížení na zdraví a týrání hrozí tyranskému muži až 15 let vězení.
Za pokus vraždy, ublížení na zdraví a týrání hrozí tyranskému muži až 15 let vězení. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Táta tyran. Radomír D. (32) ze Sokolovka vzal plastové auto a mrštil jím po synovi, který si moc hlasitě »vrčel« při hraní s autíčky. A nejde zdaleka o jeho jediný agresivní útok, šílený otec svým dětem lámal ruce, bodal je nožem nebo škrábal vidličkou... Hrozí mu až 15 let. Rozsudek má padnout právě dnes.

Radomír D. své dva syny (7 a 8) od narození nepřiměřeně trestal. Manželka o týrání přes šest let mlčela, na policii se obrátila až ve chvíli, kdy syn »po výchově otcem« zvracel krev. Své hrůzné činy vysvětloval Radomír D. tím, že má deprese a když se rozčílí, tak nevidí a neslyší. „Sám jsem byl týrán svým otcem. Doma nás všechny mlátil. Nikdy jsem nezažil lásku, kterou by mi rodiče projevovali. Nedokážu být lepší než můj otec,“ hájil se.

Své syny surově bil, když se třeba počůrali. „Synovi zkroutil ruku tak, že mu jí zlomil. Jindy po dítěti hodil velké plastové auto a způsobil mu hlubokou tržnou ránu na hlavě,“ vypočítával státní zástupce Jiří Komorou s tím, že Radomír D. chlapce také poškrábal vidličkou a bodl ho kuchyňským nožem. Nejbrutálnější útok se stal v roce 2006. Otec vzal do náručí mladšího potomka a udeřil mu hlavičkou o konferenční stůl. „Při tom řekl: »Chcípni, ty zm*de nechtěnej «. A dítětem pak praštil o zem. Zlomil mu lebku a stehenní kost,“ popsal Komorous.

Auto, které otec mrštil po synovi.
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.