Vražda ONLINE: Johanku (†12) ubodal před očima matky. Dostal 26 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vražda ONLINE: Johanku (†12) ubodal před očima matky. Dostal 26 let!

Milan T. seděl u soudu mlčky se sklopenou hlavou, v jednu chvíli se rozplakal.
Milan T. seděl u soudu mlčky se sklopenou hlavou, v jednu chvíli se rozplakal. (Jan Doležal)

S očima upřenýma k zemi usedl včera Milan T. (64) z Jablonce nad Nisou na lavici obžalovaných u krajského soudu. Ze žárlivosti brutálně ubodal loni v září svou dceru Johanku (†12). Hrůzný výjev přitom přes skype bezmocně sledovala dívčina maminka Marcela D., která pracovala jako zdravotní sestra v Saúdské Arábii.

Chorobný žárlivec včera u soudu nevypovídal. Řekl jediné: „Měl jsem ji moc rád a nikdy bych jí neublížil. Všude jsem ji vozil a staral jsem se o ni.“ Pak požádal o sklenici vody. Když svědci popisovali jeho soužití s manželkou a dcerkou, rozplakal se.
Aby se pomstil své ženě, kterou podezíral z nevěry, bodl nevinnou dívku 12krát kuchyňským nožem. Šestkrát zasáhl srdce a plíci. Johanka byla na místě mrtvá. Policii při výslechu vysvětlil, že ho žena vyprovokovala otázkou: »Co uděláš, sra**o?« Od té chvíle prý nevěděl, co dělá. Probral se až v okamžiku, kdy svou dcerku uviděl ležet na podlaze v obýváku v kaluži krve. Vedle její hlavy se válel kuchyňský nůž.
Svědci se shodli, že Milan T. neměl k žárlení důvod. V pátek si od soudu odešel s trestem 26 let vězení.

Máma Marcela: Přeji mu to nejhorší

Johančina maminka stále pracuje v cizině a k soudu včera nepřišla. „Přeju mu to nejhorší. Ta holčička musela tolik zkusit. Doufám, že dostane nejvyšší trest, ale Johanku mi nikdo nevrátí,“ řekla s pláčem v předvečer soudu Marcela D. pro TV Nova.

Už dříve dvakrát vyhrožoval

K tragédii se schylovalo delší dobu. „Milan T. několik týdnů před vraždou vyhrožoval, že naloží sebe i Johanku do auta a napálí to do stromu. Když to bylo podruhé, zavolal jsem policii. Přijeli se sociální pracovnicí, ale řekli, že nemohou nic dělat,“ řekl před soudem nevlastní bratr Johanky Břetislav H.


Přečtěte si
jity
19. 4. 2013 • 11:16

Ty sociální pracovnice jsou mnohdy mladé holky po škole. Když ji volali u nás k jednomu dost vážnému případu, tak byla naštvaná, protože to bylo večer a vyrušili ji od televize. Dítě ji nezajímalo.

1pravda1
19. 4. 2013 • 09:35

 je nemoc, aby potrestal ženu tak zabije v přímém přenosu dceru, no nemocný magor. A soc. pracovnice zrušit, jsou to báby přilepené k židli. A policie totéž, pokud je zavoláte a neteče dost krve tak nic. Např. i ve Freštátě si lidé stěžovali na magora.... otec si stěžoval na týrání dvouletého chlapce až ho utýrali atd.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.