Jak na celulitidu, strie a přebytek podkožního tuku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jak na celulitidu, strie a přebytek podkožního tuku?

Přebytečná kila Vás již přestanou trápit  - zatočte se špeky rychle a efektivně
Přebytečná kila Vás již přestanou trápit - zatočte se špeky rychle a efektivně (Netmedik)

Totou otázkou se zabýváme velmi často. Z mnoha stran na nás útočí směs speciálních jídelníčků, diet a produktů, které nám zaručeně pomohou zhubnout. Žádná sebelepší dieta však nefunguje bez pohybu, stejně jako sebevíce pohybu nesrazí kila dolů, pokud nedodržujete základní principy racionální výživy. Jak to všechno správně nakombinovat, abychom dosáhli očekávaného efektu?

Základ pro hubnutí: strava + pohyb

V první řadě je třeba upravit jídelníček, z něhož bychom měli vyloučit jako první tučné potraviny, sladkosti, alkohol, bílý cukr či bílé pečivo. Důležité je také obeznámit se s pojmem Glykemický index (GI), vědomostmi o tom, jak jídelníček správně sestavit - co jíst k snídani, obědu i večeři a také ke svačinám, které by neměly ve Vašem jídelníčku chybět.

Zatočte s povoleným břichem efektivně.

Strava je základ, ovšem pro urychlení úbytku nadbytečné váhy je zapotřební nechtěné  tuky navíc spálit aerobní aktivitou a posilováním. Každodenní pohyb pomůže nejen Vašemu zdraví, působí i jako hlavní motor při spalování tuků. Na počátku bude stačit 15-20min denně, tuto zátěž pak podle vlastního uvážení navyšujte.

Produkty, které pomohou zhubnout

Máte-li tyto 2 důležité kroky za sebou - sestavený jídelníček a naplánovaný pravidelný pohyb, je dobré uvažovat též o kvalitním přístroji, který Vám usnadní formování postavy a dodá Vaší snaze potřebnou synergii.

Jaké přístroje máme na mysli? Už jste vyzkoušeli oblíbenou vakuovou terapii, navíc obohacenou o blahodárnou masáž?

Jednoduché použití - snadno přenositelné, pro oblast stehen, hýždí , břicha a paží

 Přístroj Cellu-Free v sobě kombinuje to nejlepší z masážní a vakuové terapie. Aktivuje buněčný metabolismus, rozděluje tukové buňky a zrychluje krevní oběh. Působí na mnoha částech těla, lze použít na břicho, nohy, ruce či hýždě.

Více o přístroji ZDE

Legíny proti celulitidě - velký hit v boji s celulitidou. Legíny proti celulitidě jsou inovativní progresivní metodou pohodlného odstranění nežádoucí celulitidy. Díky této technologii se starají o odbourávání tuku a celulitidy po celou dobu nošení

 

Legíny proti celulitidě, sou utkané z kombinace bavlny, stříbra, elastenu, mědi a uhlíku. Díky této technologii se starají o odbourávání tuku a celulitidy po celou dobu nošení.

Legíny jsou utkané z kombinace bavlny, stříbra, elastenu, mědi a uhlíku. Díky této technologii se starají o odbourávání tuku a celulitidy po celou dobu nošení. Novinkou jsou pak legíny proti celulitidě s turmalínem, jenž účinně vyhlazují a redukují celulitidu. Jejich hlavní předností je komfort a výsledný efekt dostavující se již po 5ti týdnech nošení.

 

Legíny proti celulitidě jsou téměř neviditelné, za to velice komfortní

        Více o legínách se dozvíte ZDE



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.