Zoufalá Renata (30): Manžel chce dětem uřezat hlavy! A soudkyně ho pustila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zoufalá Renata (30): Manžel chce dětem uřezat hlavy! A soudkyně ho pustila...

Fotografie
Fotografie (internal)

»Zabiju tebe i děti a uřežu vám hlavy!« Takovou a jí podobné výhrůžky slýchala Renata (30) z Jindřichohradecka od drogově závislého manžela. Měla strach o život. Soudkyně agresora ale za mříže neposlala. Máma s dětmi teď musí žít pod policejní ochranou.

Bez policistů se nehne ani na krok! V noci nespí, bojí se o děti. „Je to hrozný pocit. Bojím se o sebe, ale hlavně o děti. On proti mně šermoval nožem a vyhrožoval, že nám uřeže hlavy,“ svěřila se mladá žena.

Její muž byl už v minulosti trestán. „Nyní mu soud uložil 150 hodin veřejně prospěšných prací. Státní zástupce se vzdal možnosti odvolání, rozsudek nabyl právní moci. Je to pro mne nepochopitelné, jak mohla soudkyně připustit, aby takový člověk byl na svobodě,“ diví se advokát František Pohanka. „Nevím, co mám dělat, donekonečna nás policie hlídat nebude,“ bojí se Renata. Soudkyně Eva Svobodová deníku Aha! jen řekla: „K případu se vyjadřovat nebudu.“

Před dvěma lety skončila podobná kauza na jihu Čech tragédií. Manžele Malhocké zabil syn ženy. Několikrát jim vyhrožoval, otčíma brutálně napadl, přesto byl na svobodě.






Přečtěte si
danuska555
8. 4. 2013 • 22:22

at si ho soudkyne , vezme domu a skusi s nim zit, bude uvazovat jinak. Vsichni soudci by potrebovali. Psichiatra!

pavucinka
8. 4. 2013 • 20:22

  a ty se už vůbec neřeší.... jsme hrozní. Fyzické napadení se juž jakž takž dnes řeší, ale psychické týrání nebo materiální nároky jako msta, to už ne. Ženské organizace taky nepomohou. Myslím, že je tu docela právní džungle, šikana možná a instituce lhostejné, ba někdy grázlovi nadržují. Smutné....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.