Vražda blonďatého Matýska (†8): Máma ho uškrtila kabelem od fénu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vražda blonďatého Matýska (†8): Máma ho uškrtila kabelem od fénu!

Zavražděný Matěj
Zavražděný Matěj (Foto Aha! – David Malík, FC Tempo Praha)

Proč? Proč Kateřina R. (36) zavraždila svého krásného synka Matýska (8)? Otázka, na kterou stále není odpověď. Jisté je, že v noci na středu matka ve vilce v Jesenici u Prahy své dítě uškrtila. Podle zdroje deníku Aha! k tomu údajně použila kabel od fénu!

Milenec Kateřiny R. Antonín Pressler (52), říká, že se o Matěje i jeho bratra Jakuba (12) starala až do osudné noci vzorně. Trpěla však schizofrenií, loni se údajně dokonce pokusila o sebevraždu. Dva měsíce pak strávila v psychiatrické léčebně. „Jsem přesvědčený o tom, že to udělat nechtěla, určitě to neplánovala. Musel to být nějaký náhlý zkrat. Může za to ta nemoc, kterou má,“ řekl deníku Aha! Pressler.

„Měla ještě připravený nůž. Myslím, že chtěla i staršího synka zabít, nevím, jestli i sebe,“ popsal okamžiky po rodinné tragédii TV Prima.
S tím však přítel matky-vražedkyně nesouhlasí.
„Oba syny milovala a vzorně se o ně starala. Nikdy je nebila, ani na ně nezvyšovala hlas,“ uvedl. Kateřina musela denně brát léky, docházela na kontroly k psychiatrovi. „Mluvila o tom, že jí život nebaví. Často byla přesvědčená, že jí někdo sleduje.

Začalo to loni, plánovaný rozvod to zřejmě ještě zhoršil,“ popsal Presler, který před vraždou plánoval s Kateřinou společnou budoucnost. Ani přes hrůzný čin na ni zcela nezanevřel.
„Jestli mi to umožní a jestli bude Katka chtít, určitě jí chci chodit do vězení navštěvovat,“ dodal nešťasně.



Přečtěte si
peterwilliams
6. 4. 2013 • 18:45

doun je pri ni ,nevadi mu to ani nahodou ze klukovi vzala zivot,manzel ji mel dat jeste poradne po hube nez ji sebrali ..bestii!

joynkaa
6. 4. 2013 • 09:36

 Ať se smaží v pekle a hodně dlouho! Kvůli tomu, že když od ní manžel chtěl odejít a ona by pak neměla peníze na svoje nehtíčky a na blonďaté kadeře umučí syna??? A ještě to bude házet na pomatení smyslů. To se vsadím! Fuj! Odpad společnosti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.