Rekordně nízké ceny domácích potřeb zaplavily Česko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rekordně nízké ceny domácích potřeb zaplavily Česko!

Zapakatel.cz nezapomíná ani na zahradu!
Zapakatel.cz nezapomíná ani na zahradu! (zapakatel.cz)

Mít útulný byt, vybavený, voňavý a čistý, to chce většina z nás. Každý na to ale nemá prostředky. My jsme pro Vás vypátrali pár tipů, jak svoje hnízdečko zdokonalit rychle, levně a hlavně - pohodlně. Nakupování přes internet už je dnes denním chlebem mnoha domácností, tak proč to nezkusit taky?

Internet je plný skvělých věcí za neuvěřitelné ceny! Svou domácnost můžete vybavit třeba přes zapakatel.cz, slevový portál, který nedávno spustil novou kategorii Dům a byt, kde denně najdete spoustu zajímavých nabídek a nápadů, jak vylepšit své bydlení.

Nejlevnější WC bloky Bref
Šetřete na věcech denní potřeby!
 
 Například dnes na Zapakatel.cz najdete bezkonkurenčně nejlevnější WC bloky Bref – voňavou dezinfekci do vašeho WC. Značku jako takovou rozhodně netřeba představovat, mnozí ji známe z reklam a pultů drogerií. Že ale tohle značkové zboží můžete koupit za zlomek jeho klasické ceny, je neuvěřitelné! 10 kousků a 4 vůně pořídíte i za 250 Kč!

 
 
Prvotřídní ručníky veselých barev
A jestli máte pocit, že vám doma chybí osušky a ručníky, nebo zkrátka chcete nové, prvotřídní ručníky veselých barev, máte velkou šanci takové mít a navíc za super peníze. Ty, které seženete třeba na zapakate.cz, jsou vyrobeny ze speciálního lehkého mikrovlákna, které má vysokou hustotu podvojně tkaného vlasu a vyždímáte z nich až 80 % vody!

Zapakatel.cz nezapomíná ani na zahradu!


 A tím zdaleka nabídka nekončí! Jestli topíte dřevem nebo rádi pálíte, není nic lepšího, než pálit kvalitní dřevo za nevídaně nízkou cenu. Japonské topoly, které rychle rostou jsou pro jasná volba! Nebo si vypěstujte krásný živý plot ze sazenic habrů – jedna za necelých 16 Kč!

Vidíte, že nabídka dům, byt a zahradu, je nepřeberná, skvělá a nejlevnější na trhu! Stačí si jen vybrat na Zapakatel.cz!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.