Velký manuál, jak být stále žádoucí, sexy i romantická | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Velký manuál, jak být stále žádoucí, sexy i romantická

Jak chlapa zvládnout levou zadní?
Jak chlapa zvládnout levou zadní? (Foto Shutterstock, Profimedia.cz)

O Francouzkách se traduje, že jsou nejsmyslnější ze všech žen. Jsou přímo symbolem erotičnosti i romantiky. A přitom se na pohled neliší od ostatních žen. Jak to tedy vlastně dělají, že nakonec přesto vynikají nad jiné? Ony samy tvrdí, že je to jen otázka několika mála pravidel. Tady je jejich souhrn, jakýsi manuál podle francouzských mužů, jak má správná žena vypadat. A nejlepší na tom je to, že když se podle následujících rad budete řídit a přidáte český půvab, chytrost a krásný úsměv, strčíte všechny Francouzky do kapsy.

1. Je to v chůzi

Žena musí chodit vzpřímeně, s vypnutými prsy. Nesmí se hrbit; to totiž není sexy. V takové chůzi je přece znát i jistá hrdost, vědomí vlastních kvalit.

2. Buďte kočka

Nejen ve smyslu krásná, ale i elegantní v pohybech a tichá ve vyjadřování. Muži většinou nestojí o ukřičenou trhovkyni, i když, proti gustu…

3. Buďte dáma

Nechte si otevřít dveře nebo sundat kabát. Nejde o útok na vaši ženskost, muž chce být prostě pozorný. Dopřejte mu to radost. A sklenku vína držte za stopku nebo za patku, nikdy nahoře jako sklenici piva.


4. Už žádné punčocháče!

Místo nich zvolte punčochy a podvazky. Pokud si je před partnerem budete oblékat opravdu pomalu, nebude už zbytek večera myslet na nic jiného.

5. Nechte si pomoci

Určitě si dokážete zapnout zip na šatech, ale proč o to neříct partnerovi? Obléknout ženu je součástí svádění stejně jako svlékání a muž vám bude vděčný, že se na něm smí podílet.

6. Chce to nové prádlo

Černé krajky, podvazky, svůdné prádlo. Udělá z vás novou ženu a jen váš tajuplný úsměv naznačí partnerovi, že se má na co těšit.

7. Do postele jako hvězda

Staré pyžamo klidně vyhoďte a jděte do postele jako hollywoodská celebrita. V saténové košilce – nebo úplně nahá! A zapomeňte na ponožky!

8. Buďte k nakousnutí!

Pokud pokryjete své tělo šlehačkou, čokoládou nebo ovocem, můžete se vsadit, že vás vaše láska dokonale očistí. Co víc, mlsat pak bude chtít čím dál častěji. Buďte rafinovaná!

9. Flirt i po svatbě

Je jedno, jak dlouho jste svoji. Klidně se můžete dotýkat a osahávat pod stolem jako byste se do sebe právě zamilovali. A i jindy nevinná textovka do práce může člověka pěkně nažhavit, pokud se v ní objeví pár nápadů pro nadcházející noc.

10. Buďte hraví

Možností máte nepřeberně. Od kostýmových rolí typu policista, služtička či prostitutka až po nejrůznější sexuální pomůcky a hračky. A k tomu vždy nekonečnou dávku fantazie, která vám umožní prožít zcela nová milostná dobrodružství.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.