Matka Kateřina R. uškrtila syna Matýska (†8): Chtěla vraždit dál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Matka Kateřina R. uškrtila syna Matýska (†8): Chtěla vraždit dál?

Matka Kateřina R.
Matka Kateřina R. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, David Malík, TV Prima)

To je ona, máma-vražedkyně! Drobnou blondýnku Kateřinu R. (36), která v noci na středu rukama uškrtila blonďatého synka Matýska (†8), včera poslala soudkyně do vazby. Hrozilo snad nebezpečí, že bestiální mord nebude její poslední? Chtěla sáhnout i na život staršího syna Jakuba (12)?

Soudkyně uvalila na Kateřinu R. vazbu ze dvou důvodů. Za prvé panovaly obavy, že se pokusí uprchnout a druhým je podle TV Prima možnost, že by mohla v trestné činnosti pokračovat!
Otázkou zůstává, co přesně se ve vile v Jesenici u Prahy o
dehrálo. A hlavně, co vedlo mámu k zabití vlastního dítěte? Jisté je, že otec, truhlář-podnikatel, doma našel Matýska mrtvého. Pomoci mu nedokázal už ani lékař.

Několikrát k nim přijeli policisté. Muž si měl údajně o Vánocích domů přivést milenku,“ popsal soused. Jeho slova potvrdil i policista Jiří Tesař z místního oddělení: Problémy tam byly. Víc k tomu ale sdělit nemůžeme.“ Je možné, že by za smrtí krásného kloučka, nadějného fotbalisty, stála pomsta zhrzené manželky? Nebo psychické onemocnění? Kateřina R. totiž navštěvovala ordinaci jednoho z předních českých psychiatrů. Odpovědi hledají kriminalisté, máma-vražedkyně před soudem včera jen zarytě mlčela.

Přečtěte si
va45
12. 4. 2013 • 23:06

 By nikdy neměl dopustit aby si dovedli domů milenky.Ubližují tím výhradně dětem. A ty milenky by se měli za to stydět a přemýšlet.To stéjné se může stát i jim.

jity
5. 4. 2013 • 10:01

To ten psychiatr ji moc nepomohl, když po jeho léčbě vraždila a ještě k tomu své dítě. Podle otce klučiny nechtěla přijít o peníze a pohodlné bydlení. Také znám případ, kdy se ženská nechtěla vzdát přepychu, tak raději spáchala sebevraždu. Přesto alespoň děti nechala na živu.

dandova
5. 4. 2013 • 08:52

Pravda, k tomu soused ***.

ko.ko.tek..
5. 4. 2013 • 08:10

ta milenka to musela mít v hlavě víc vypatlané než ten otec, který si jí dovedl dobaráku, kde žije ještě jeho současná manželka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.