Patrik Hezucký: Okukuje královny krásy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Patrik Hezucký: Okukuje královny krásy!

Patrik se Mašlíkové snažil poradit, pro kterou dívku hlasovat.
Patrik se Mašlíkové snažil poradit, pro kterou dívku hlasovat. (Dance Club u Kolji)

Soutěž, kdy se mladé dívky nakrucují před zkušenými modelkami coby porotou, je vždy milým zpestřením, hlavně pro pány. A výjimkou není ani moderátor Patrik Hezucký (44), který se na mladé masíčko moc rád podívá.

Deník Aha! ho zastihl v Litomyšli, kde moderoval právě jeden takový večer a v porotě neseděl nikdo jiný než prsatice Hanka Mašlíková (30), která se celou dobu blaženě usmívala, protože je čerstvě zamilovaná. Co ji zaujalo, bylo poprsí jedné ze soutěžících. „Máš přírodní prsa nebo implantáty?,“ zeptala se Mašle, a když dívka odpověděla, že poprsí je dílo přírody, Hezucký jen suše polknul.

A jak boj o největší krasavici v Litomyšli dopadl? Které z dívek nakonec uvidíme příští rok na České Miss? Po dvouhodinové zábavě byla jako 2. vicemiss Dance clubu u Kolji vyhlášena dívka číslo 3. – Klára Valentová (20 let, Litomyšl), druhé místo a tedy 1. vicemiss se stala Michaela Vitulová (22 let, Brno) a titul Miss Dance Clubu u Kolji získala Veronika Šticová (23 let, Uherské Hradiště).

Uvidíme, jestli Veronika bude stejně úspěšná, jako její předchůdkyně, Alena Prešnajderová, která také získala titul miss Dance 2012 a letos byla mezi finalistkami celorepublikové České miss.


 



Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.