Hrady a zámky v Česku lákají na novinky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hrady a zámky v Česku lákají na novinky!

Zámek Milotice: Těšit se můžete na prohlídky v kostýmech, při kterých se děti učí dvorské etiketě. A nyní velikonoční instalace živých obrazů. Otevřeno: 9 až 15 hodin Vstupné: 100 Kč, snížené 80 Kč
Zámek Milotice: Těšit se můžete na prohlídky v kostýmech, při kterých se děti učí dvorské etiketě. A nyní velikonoční instalace živých obrazů. Otevřeno: 9 až 15 hodin Vstupné: 100 Kč, snížené 80 Kč (Profimedia.cz)

Patříte mezi náruživé turisty a stále nekončící zima vám leze krkem? Nezoufejte! Už dnes začíná hlavní návštěvnická sezona na hradech a zámcích.

Na výlet se budete muset sice ještě pořádně nabalit, ale koupit si první turistickou známku nebo si do deníčku zapsat první zážitky z prohlídky historických památek bude určitě stát za to! Nechte se inspirovat těmi nejzajímavějšími.

Podívejte se na zámky a informace o nich do galerie:



A tyto počasí zavřelo...

Vzhledem k nepříznivému počasí musí zůstat oproti původním plánům zatím zavřené hrady Bezděz, Trosky, Litice, Landštejn a Hazmburk. Přístupové cesty jsou k nim neschůdné.



Autor:  ska

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.