Loučení se studentkou Bárou (†19) i s Marií D. (†50), kterou zabil její syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Loučení se studentkou Bárou (†19) i s Marií D. (†50), kterou zabil její syn!

e škole byla Bára oblíbená, její spolužáci na pohřbu neskrývali slzy.
e škole byla Bára oblíbená, její spolužáci na pohřbu neskrývali slzy. (David Malik / Blesk)

Bílá rakev, fotografie v růžových rámech, záplava růžových květin, tři veliká srdce z růžových růží a plačící kamarádky s růžovými šálami kolem krku, spolužáci v růžových košílích. Tak vypadalo poslední rozloučení s Bárou V. (†19), která se před týdnem předávkovala extází na maturitním plese v Praze.

Milovala život, ráda se bavila, smála a tančila… Její životale minulý čtvrtek předčasně ukončila vražedná droga extáze. Spolužačky Báru večer našly na toaletě bez známek života.


Rodina, desítky spolužáků, kamarádi. Ti všichni řekli své poslední sbohem Báře růžovou barvou, symbolem ženskosti, něžnosti a romantiky. Během obřadu nikdo nepromluvil, s Bárou se rozloučili disco baladami a potleskem. Zatímco rakev s tělem zajížděla, tleskali plačící pozůstalí do rytmu Bářiny milované písně.


Po dívčině smrti policisté zareagovali rychle. Během několika dní pochytali několik dealerů, kteří prodávali smrtící extázi, označenou modrým delfínkem. Jedním z nich byl údajně i Bářin spolužák. Další dva zprodejců drog včera policie převezla k soudu, kde se rozhodlo o jejich vzetí do vazby. Celkem byla uvalena již na šest mužů. Hrozí jim až 10 let vězení.

Slzy pro Marii D. (†50): Zavraždil ji syn (14)

Poslední sbohem dala rodina a známí také Marii D. (†50) z Chlumce nad Cidlinou, kterou ubodal nezletilý adoptovaný syn Matěj (14).

O tom, že se Marie stala obětí vraždy, nepadlo během pohřbu ani slovo. Po rozloučení přítomní kondolovali manželovi, s nímž byla 26 let, sestře a dalším pozůstalým. Jen její adoptovaný syn Matěj chyběl. Už týden je zavřený ve speciálním diagnostickém zařízení v Boleticích u Děčína.

S nevlastní mámou, která si ho vzala do péče jako miminko, měl v poslední době spory. Matěj spolužákům dokonce říkal, že ji chce ji zabít. Když byla minulé pondělí nalezena ubodaná ve svém domě, Matěj sám zavolal policii a záchranku. Tvrdil, že se k nim vloupali zloději, kteří jeho mámu zavraždili. Kriminalisté ale brzy zjistili, že vrahem byl on sám.

Autor:  jp,rvs

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.